Arsa i Milica Majstorović snimili duet

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 27 Oct 2010

Vladimir Arsić Arsa, pobednik poslednjeg serijala „Veliki brat“, i Milica Majstorović, mlada pevačica zapamćena kao akter „Operacije trijumf“, privode kraju snimanje dueta – pop balade „Gubim te“, koja će uskoro kroz TV spot doživeti i svoju ekranizaciju.

Di-džej iz Užica i Kragujevčanka zajedničku pesmu rade u aranžmanu Gorana Kovačića Goksija, u čijem studiju su preksinoć otpevali vokale koji treba da legnu na već ranije snimljenu muziku.
- Preostaje još snimanje pratećih glasova koje će izvesti neka od devojaka iz „Bjuti kvinsa“ i sve će biti spremno da „Gubim te“ doživi svoju premijeru. Ovo jeste moj pevački debi, ali očekujem, uzdajući se pre svega u Miličine glasovne mogućnosti, da će stvar vrlo brzo postati radijski hit – priča za „Blic“ Vladimir Arsić.

Arsa kaže da se dugo nećkao da se javno oproba kao pevač iako je imao prilika. Opirao se, veli, zovu tih voda sve dok ga njegov menadžer Zoran Ristanović nije „naterao“ da se lati mikrofona.
- Ristanović je negde iz naftalina izvukao demo verziju njegove pesme „Gubim te“ koju je još davno sam napisao i snimio. Toliko je dobro zvučala da više nije morao da me ubeđuje. Tema pesme je ljubav i tako je koncipirana da zahteva duet, logično sa ženskom osobom – kaže Arsa.
Priznaje da mu je prvo pala na pamet Milica Majstorović, devojka kojoj Arsić predviđa zvezdanu muzičku karijeru, a koju tada nije ni poznavao.
- Ubrzo smo stupili u kontakt, uskoro se našli i upoznali u Kragujevcu, za kratko vreme skapirali i dogovorili posao. Pesmu smo odneli producentu Goranu Kovačiću, a on ponudu prihvatio i uradio nam aranžman i muziku. Studijski deo projekta polako završavamo i spremamo se za snimanje spota – iskreno će Vladimir Arsić Arsa.

Reklame

Ostavite komentar