Biljana Popović-Ivković i Adriana Čortan su novo pojačanje televizije Avala!

Izvor: Press online
Postavljeno 18 Oct 2010

Voditeljke Biljana Popović-Ivković i Adriana Čortan novo su pojačanje televizije Avala! Kako Press saznaje, atraktivne novinarke će svoje emisije predstaviti u okviru nove programske šeme, koja će ovih dana startovati na ovoj nacionalnoj televiziji

Adriana Čortan, koja je karijeru gradila na BK televiziji, Pinku, Foksu i Košavi, kaže za naš list da je ovu priliku dugo čekala.

- Poslednjih nekoliko godina čekam ovakvu ponudu, tako da sam prezadovoljna. Čast mi je što ću raditi pod palicom urednice Bojane Lekić, koja me je oduševila kreativnim idejama. Još osmišljavamo koncept koji će uskoro startovati na Avali, zato ne mogu precizno da vam kažem da li ću biti zadužena za informativni, zabavni ili kulturni deo – rekla je Adriana za Press.

Sa druge strane, Biljana Ivković, nekadašnje zaštitno lice informativnog programa Karićeve televizije i Entera, poručuje da jedva čeka da se vrati na male ekrane.

- Uskoro bi trebalo da počnem sa radom i jedva čekam. U međuvremenu, honorarno sam prevodila radove i radila PR koliko mi je vreme dozvoljavalo, s obzirom na to da sam bila posvećena porodičnim obavezama – poručila je supruga političara Branislava Ivkovića.

Reklame

Ostavite komentar