Bojana Stojković: Obezbeđenje mi nije potrebno

Izvor: Press online
Postavljeno 16 Oct 2010

Za Vladimirovu bezbednost verovatno će se pobrinuti klub, ili policija. Ne vidim razlog da ja dobijem lično bezbeđenje. Moj muž je pravi lavić koji ima samopouzdanja za deset ljudi, rekla je Bojana za Press

Manekenka Bojana Stojković preživela je šok kada je neposredno pred izlazak na pistu, na reviji Suzane Perić, saznala da su njenog supruga Vladimira Stojkovića napali huligani.

U intervjuu za Press Bojana otkriva da je od supruga naučila da u najtežim trenucima bude profesionalac i kako je izgledao prvi susret sa Vladom nakon incidenta.

- Zagrlila sam ga i poljubila, kao i uvek kada se vrati s puta. Ni on ni ja ne volimo dramu i patetiku. Bitno je da je došao kući živ i zdrav. Seli smo, popili kafu i razgovarali o svemu.

Ko ti je javio da je Vlada napadnut i kako si smogla snage da odradiš reviju?

- Za napad na Vladimira saznala sam od novinarke koja me pozvala za komentar samo nekoliko minuta pred izlazak na pistu. Videvši da ne znam o čemu govori pokušala je da me umiri, ali bilo je kasno – počela sam sva da se tresem. Nisam imala vremena nikog da pozovem, revija je počinjala i nije bilo vremena za reorganizaciju, tako da sam stegla zube i izašla na pistu. Možda nisam bila na visini zadatka, ali sam odradila svoj posao najbolje što sam mogla. Suzana je rekla da će me razumeti ako ne mogu da izađem na pistu, čak i po cenu da upropastim ceo njen rad. To, naravno, nije dolazilo u obzir. Ako sam za ove četiri godine nešto naučila od supruga, onda je to šta znači biti profesionalac.

Da li ste zabrinuti za bezbednost? Planirate li da angažujete obezbeđenje?

- Za Vladimirovu bezbednost verovatno će se pobrinuti klub, policija ili ko je već nadležan za to. Verujem da će imati adekvatnu zaštitu. Zasad ne vidim nijedan razlog da dobijem lično obezbeđenje.

Pre udaje povukla si se sa modne scene, ali si na Suzaninoj reviji ponovo briljirala. Da li ćeš nastaviti da se baviš modom?

- Švajcarsko tržište je malo, ali veoma zdravo, i tamo sam odradila sve što se moglo uraditi. Nisam imala velike ambicije da posle mirnog Ciriha odem u Milano. U Portugalu sam dobila nekoliko ponuda za modeling i revije, ali me ništa nije privuklo. Portugalski FHM je prošle godine radio seriju naslovnica sa suprugama tamošnjih fudbalera, ali to sam, razume se, odbila. Slikanja koja nemaju veze sa modom me nikada nisu interesovala. Mislila sam da se više nikada neću vratiti na pistu. Ali, Suzanin vedar duh i fantastične kreacije su me toliko motivisale da sam jedva dočekala reviju. Kada je reč o mom bavljenju modom, postoje planovi za potkolekciju u saradnji sa Suzanom Perić.

Da li je suprug ljubomoran na tvoje seksi slike sa manekenom?

- To je modni katalog i nema tu nekih seksi poza, pogotovu ne na slikama u kojim je maneken učestvovao. S obzirom na to da imam muža, strogo vodim računa gde će se na meni naći ruka manekena. Vladimir nimalo nije ljubomoran, on jedva i da baci oko na kataloge koje radim. Veoma je dostojanstven i pravi lavić koji ima samopouzdanja za deset ljudi.

Ljubiteljka si tetovaža. Planiraš li još neki tatu?

- Tetovaže su one stvari na koje se odlučiš na brzinu, a kaješ se natenane. To se odnosi na tetovažu na leđima – devojku sa krilima orla, koja simbolizuje lakoću življenja. Što sam starija i zrelija shvatam da „šaranje” po telu nije bila najpromišljenija odluka. Ali, sada su tu gde jesu i deo su mene. Na desnoj podlaktici imam ispisano ime supruga i to je bio moj poklon za prvu godišnjicu zabavljanja.

Da li Vladimir i ti razmišljate o proširenju porodice?

- Mislim da je vreme da se ostvarim kao majka. Imam lep i skladan brak, solidnu karijeru i bez pritiska čekamo rode da nam narednih meseci donesu neku lepu vest.

Da li ti smeta kada za tebe kažu: „Ona je žena fudbalera”?

- Moj suprug je fudbaler, samim tim ja sam žena fudbalera. I pored njegove ogromne popularnosti, našla sam svoje mestašce pod suncem i lepo mi je tu gde jesam. Apsolutno mi ne smeta kada me nazovu ženom fudbalera, ali mi smeta što se žene koje su udate za fudbalere tretiraju kao neka posebna vrsta, što mi svakako nismo!

Reklame

Ostavite komentar