Bora Drljača na snimanju pipao učiteljicu iz “kursadžija”

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 01 Oct 2010

Pevač Bora Drljača je preksinoć na snimanju nove sezone „Grandovog kabarea“ uživao u imitacijama svojih kolega, ali još više u tome što mu se pružila prilika da mladu glumicu Jovanu Petronijević uhvati za guzu.

Naime, Drljača je sedeo u prvom redu i imao najbolju poziciju za posmatranje „pozadine“ svake pevačice koja je izašla na scenu, ali je učiteljicu iz „Kursadžija“ uhvatio kada se ona najmanje nadala.
- Sale, meni se od ovoga već digao pritisak! – vikao je Bora direktoru „Granda“ na svakih nekoliko minuta. Mlade pevačice bile su nasmejane tokom imitacija, ali se po njihovim pričama jasno čulo da im nije baš prijatno što sedamdesetogodišnjak, koji bi mnogima mogao da bude deda, gleda u njih i daje neumesne komentare.
Iako osim Jovane nije nikoga hvatao za zadnjicu, ocvali zavodnik sve vreme nije skidao pogled ni sa zadnjica ostalih devojaka koje su mešale ispred njega. Podršku je dobijao i od svog kolege veterana Ere Ojdanića, koji se, doduše, zadržao na tome da samo gleda ne usudivši se da pipne bilo koju od mladih koleginica.

Reklame

Ostavite komentar