Brena zabrinuta za majčino zdravlje!

Izvor: Press online
Postavljeno 27 Oct 2010

Folk zvezda Fahreta Živojinović – Lepa Brena, koja je u ponedeljak sahranila oca Abida Jahića (82), zabrinuta je za zdravstveno stanje majke Ifete Jahić

Poznata pevačica odlučila je da neko vreme ostane u Brčkom, kako bi se našla majci koja je skrhana bolom zbog iznenadnog gubitka supruga.

- Posle sahrane Brena je stalno uz majku i ne želi da je ostavi nijednog trenutka samu. S obzirom na to da sebi ne može da oprosti što je dozvolila da je lekari ubede kako zdravstveno stanje njenog oca nije ugroženo, Brena je odlučila da neko vreme provede u Brčkom sa svojom porodicom – navodi sagovornik blizak porodici Živojinović.

Pevačica Goca Božinovska, koja je juče prisustvovala sahrani, za Press kaže da, iako su skrhane bolom, Brena i njena majka dostojanstveno podnose sve.

- Brena je hrabra žena koja je dostojanstveno ispratila oca na večni počinak. Za nju i njenu porodicu, on će uvek nastaviti da živi u njihovim srcima. Majci Ifeti je baš teško, jer je izgubila svog životnog saputnika. Nije viđena na pogrebu zato što njihova vera ne dozvoljava da supruge prisustvuju dženazi – rekla je Goca.

Reklame

Ostavite komentar