Brenin otac se oporavlja

Izvor: Press online
Postavljeno 20 Oct 2010

Abid Jahić (80), otac folk zvezde Fahrete Živojinović – Lepe Brene (50), koji je pre dve nedelje primljen u Univerzitetsko-klinički centar „Tuzla” sa povredama koje je zadobio od udarca autobusa, oseća se dobro!

Kako Press saznaje, Brena je odmah posle nesreće zbrinula oca i kada je utvrđeno da se dobro oporavlja i da je u sigurnim rukama, otputovala je sa porodicom za Ameriku, gde je juče proslavila 50. rođendan.

Prema informacijama iz Brčkog, nesreća se desila pre dve nedelje po mraku na autobuskoj stanici na pešačkom prelazu, a Abid je zadobio lakše povrede. On je jedno vreme zadržan u bolnici, posle čega je pušten na kućno lečenje.

Portparol brčanske policije Halid Emkić kaže da se nije radilo, kako se nagađa, o saobraćajnoj nezgodi, odnosno da Jahić nije imao kontakt s autobusom koji se kretao u njegovoj blizini.

- Policija je sprovela istragu i u konkretnom slučaju se ne radi o saobraćajnoj nezgodi – kazao je Emkić.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih su uspeli da dođu tamošnji mediji, Jahić je sam pao i tako zadobio povrede.

Ivana Đorđević, portparol Lepe Brene, nije želela da komentariše ovaj slučaj.

- Brena je sa porodicom na putu i nije u mogućnosti da tim povodom da bilo kakav komentar – rekla je Ivana.

Kako saznajemo, Brenin otac Abid, iako je u dubokoj starosti, izgleda vitalno, vodi zdrav život i sa svojom suprugom često putuje. Oni su redovni posetioci Beograda, gde borave kod svoje ćerke i zeta.

Reklame

Ostavite komentar