Breninog oca udario autobus !

Izvor: Kurir
Postavljeno 20 Oct 2010

Zbog nezgode koju je doživeo njen otac, folk zvezda odložila put u Ameriku!

Pre nedelju dana Abid Jahić, otac Lepe Brene, doživeo je nezgodu – na pešačkom prelazu u Brčkom udario ga je autobus.

Prema priči upućenih, 80-godišnji Jahić, koji se istog trenutka srušio, odmah je prebačen u bolnicu u Tuzli, u kojoj je proveo nekoliko dana zbog povreda za koje se ispostavilo da, srećom, nisu teške.

Kad je saznala za ovaj nemio događaj, Brena, koja je, inače, veoma vezana za oca, odložila je put u Ameriku – gde danas proslavlja pedeseti rođendan u društvu supruga Slobodana – Bobe Živojinovića i sinova – i istog trenutka zaputila se u Tuzlu da ga obiđe.

Srećom, on se brzo oporavio, tako da je posle nekoliko dana pušten na kućno lečenje, te je pevačica mogla da odahne i napokon otputuje preko okeana. Dok Brena bude boravila u Sjedinjenim Američkim Državama, o Abidu će se brinuti njen rođeni brat Faruk.

Inače, Abid Jahić je po profesiji medicinski tehničar, već godinama je u penziji, i živi u Brčkom sa suprugom Ifetom, nekadašnjom krojačicom. Pevačica je uvek bila brižna prema roditeljima, te ih je tako svojevremeno izvukla iz ratom zahvaćenog Brčkog i dovela u Beograd, a kad se situacija smirila, oni su se vratili u grad u kome su proveli najveći deo života.

Reklame

Ostavite komentar