Da li Ceca najavljuje drugi brak !?

Izvor: svetplus.com
Postavljeno 19 Oct 2010

Posle burnog životnog iskustva, folk diva Svelana Ceca Ražnatović još uvek ne razmišlja o pisanju svoje autobiografije, ali kaže da za drugi brak uvek ima mogućnosti.Kao i svačiji život, i njen je satkan od uspona i padova, nikada se nije hvalila uspesima niti veličala tuđe, pomagala je ukoliko je bila u mogućnosti ali sigurno nikada nije odmagala, pa je ovo možda i jedna od njenih najvećih vrlina.

“Nisam osvetoljubiva i ne bavim se onima koji su mi možda naneli nepravdu jer je to za mene gubljenje vremena”, kaže Ceca uz dodatak da nikada nikom nije poželela zlo jer se sve okreće kao bumerang.

Već 10 godina je udovica i za sad ne razmišlja o braku., ali se nije zarekla da neće više nikada stati pred oltar.

“Za mene je brak bio divno iskustvo i to je institucija koja, po meni, nije izgubila vrednost. Kod mene se veze nikada ne rađaju iz prijateljstva, pošto ljubavne i drugarske odnose strogo razdvajam”, tvrdi Ceca  i dodaje da ne može da se pohvali svojom emotivnom srećom, jer od 2000.godine jedva da u jednu godinu stane sva ta njena sreća, jer je dane, mesece i godine provela u samoći i bez pomisli da joj je potreban pratilac.

Kada je u vezi, ne glumi i ne predstavlja se onakvom kakva nije. Njen patner mora biti svestan da pored sebe ima ženu koja je jaka, nije nezaštićena  a još manje mangup.
“Bez uzajamne tolerancije ništa ne mžoe da opstane, a kamoli jedna vzeza. Možda mnogi neće poverovati u ove moje reči, ali to je istina “,za kraj poručuje Ceca.

Reklame

1 komentar

  1. Nevena said on 15/12/2011 at 14:07

    Koji mafijas je sada na redu?

Ostavite komentar