Dača Ikodinović: Ne dirajte mi ženu!

Izvor: Press online
Postavljeno 01 Oct 2010

Dača Ikodinović: Džaba govorim da je Nataša najlepša, najbolja i najseksepilnija, kad je u medijima povezuju sa Koletom, Noletom,Boletom i drugim muškarcima. Muka mi je od toga

Danilo Ikodinović, muž pop zvezde Nataše Bekvalac, kaže za Press da samo maliciozni i zli jezici mogu negativno da pričaju o njegovoj supruzi! Bivši vaterpolista kaže da mu je muka što mediji Natašu povezuju sa mnogobrojnim muškarcima.

- Džaba govorim da je Nataša najlepša, najbolja, najseksepilnija… Sutra će svakako u medijima da je povezuju sa Koletom, Noletom, Boletom i drugim muškarcima. Muka mi je od toga! Zato više ne želim da pričam o Nataši – revoltiran je Dača.

Ponosim se svojom suprugom

On je kivan na one koji loše komentarišu rad njegove lepše polovine.

- Samo maliciozni i zli ljudi mogu loše da komentarišu rad moje supruge. Nataša je svojim pesmama uspela da probudi u ljudima interesovanje i da ih zaintrigira, što je najvažnije. Ja sam prezadovoljan i preponosan na svoju ženu! – poručuje Ikodinović.

Dača otkriva da mu se sa Natašinog novog albuma najviše dopada pesma „Ne valjam” i tvrdi da je tom numerom ponovo pokušala da zaintrigira javnost.

- Ona je pesmom „Ne valjam” uspela, što je najbitnije, da zaintrigira ljude da preslušaju sve ostale numere. Već vidim da je pesma zaživela među pripadnicama lepšeg pola, što je Nataši bio cilj – rekao je sportista.

Ne volimo rođendane

U medijima su se pojavile različite informacije šta je poklonio Nataši za rođendan. Dača želi da ostane tajna čime je iznenadio suprugu.

- To je naša slatka tajna! Ni ja ni Nataša ne obeležavamo rođendane, niti kupujemo spektakularne poklone. Moja familija ne voli rođendane, niti ih proslavlja. Obeležimo ih porodičnim ručkom i to je sasvim dovoljno – kaže Dača.

Reklame

1 komentar

  1. MladenBg said on 03/10/2010 at 09:47

    E ovaj covek nema problema sa rukom nego sa “ocima”!

Ostavite komentar