Danas je svadba Branislava Lečića i Nine Radulović

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 16 Oct 2010

Bivši ministar kulture Branislav Lečić, koji se danas ženi lepom voditeljkom „Prve srpske televizije“ Ninom Radulović, u toku jučerašnjeg dana posetio je jednu zlataru u centru Beograda, gde je kupio burme

Nakon toga, popularni Leka seo je u jedan obližnji kafić kako bi se okrepio.

- Branislav je oko 14 časova posetio zlataru u centru grada, odakle je podigao ranije naručene burme. On i Nina su pre nešto više od nedelju dana odabrali prstenje za venčanje, a pošto su želeli da ugraviraju datum njihovog najsrećnijeg dana, kao i malu posvetu na prstenju, burme su poslate na doradu. Takođe, Radulovićevoj je prsten bio velik, pa se s budućim suprugom šalila kako neće valjda celog života biti trudna, pa je bolje da joj ga smanje – priča nam izvor blizak popularnom paru, koji dodaje će se bračni par Radulović-Lečić potruditi da venčanje bude što intimnije.
- Posto su bili svesni da će njihovo venčanje danas izazvati veliko interesovanje medija, Nina i Branislav su odlučili da ne pričaju na sva zvona o ovoj gozbi. Pozvan je uži krug prijatelja, rodbine i kolega, a sa ljudima iz restorana „Kolonijal san“ su se dogovorili da sve vreme veselja bude prisutno nekoliko ljudi koji će obezbeđivati taj objekat i voditi računa ko ulazi i izlazi kako bi se izbegla mogućnost pojavljivanja nekog nezvanog gosta – rekao nam je izvor blizak paru.
Podsećanja radi, Nina i Branislav su se zabavljali skoro dve godine, ali su to vešto prikrivali. Iako su mediji više puta nagađali da je ovaj voditeljsko-glumački par u vezi, njih dvoje su svaki put to demantovali. Ipak, nedavno su shvatili da je njihova ljubav jača nego ikada, a svemu je doprinela i vest od pre tri meseca da 31 mlađa voditeljka emisije „Ekskluziv“ čeka bebu.

Reklame

Ostavite komentar