Danijela se razvodi, a Nina udaje

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 15 Oct 2010

Voditeljski par Nina Radulović i Danijela Jankov svakodnevno obaveštavaju gledaoce Prve televizije o najnovijim dešavanjima iz sveta poznatih u emisiji „Ekskluziv“, ali su istovremeno njihovi privatni životi podjednako zanimljivi medijima.

Naime, pre nego što se vratila u Srbiju i počela da vodi „Ekskluziv“, Danijela Jankov je živela i radila u Bugarskoj, gde je bila udata za Andreja Arnaudova, tamošnju veliku televizijsku zvezdu. Međutim, par se razišao nakon svega godinu dana braka, te se Danijela vratila kući. Šarmantna voditeljka je nakratko otputovala u Bugarsku, gde će danas potpisati papire za razvod.
S druge strane, njena koleginica Nina Radulović privodi kraju pripreme za venčanje sa poznatim glumcem Branislavom Lečićem, koje je zakazano za ovaj vikend. Poznati par će se obavezati na večnu ljubav posle dve godine veze, a na proleće će stići i prinova, budući da je atraktivna brineta u drugom stanju. Par je svadbeno veselje zakazao u subotu u klubu „Kolonijal san“ na Senjaku, a očekuje se 200 zvanica.

Reklame

Ostavite komentar