Doček 2011. – Seka u Cirihu za 100.000 evra!

Izvor: Press online
Postavljeno 28 Oct 2010

Svetlana Aleksić već je pogodila nastup za doček 2011. godine! I dok mnogi pevači grickaju nokte brinući gde će nastupiti u najluđoj noći, najangažovanija srpska folk pevačica održaće koncert u jednoj švajcarskoj diskoteci, a za taj nastup inkasiraće tričavih 80.000 evra!

Seka je već pogodila i reprizu Nove godine za koju će dobiti 20.000 evra, pa njen novogodišnji honorar ukupno iznosi 100.000 evra, čime se pored Čole, Cece i Lepe Brene ubraja među najplaćenije pevačke zvezde!

Inače, nije čudo što je Aleksićeva već dogovorila Novu godinu, iako je do 31. decembra ostalo više od dva meseca! Potražnja za njom je uvek velika, pa vlasnici najpoznatijih inostranih diskoteka i klubova već početkom septembra pokušavaju da stupe u kontakt sa njenim menadžmentom kako bi dogovorili da baš kod njih nastupi za doček. Seka je posle brojnih ponuda juče odlučila da će pevati u jednoj velelepnoj diskoteci u Cirihu za pozamašni honorara. Njena cena je već četiri godine unazad ista, ali je popularnost još više porasla posle spektakularnog solističkog koncerta u „Beogradskoj areni”, u kojoj je okupila 16.000 ljudi!

U kratkoj izjavi za Press, Seka je potvrdila da je već dogovorila nastup za Novu godinu, ne želeći da otkrije za koju će cifru pevati.

- Istina je da sam u dogovoru sa svojim menadžmentom odlučila da ću za Novu godinu nastupiti u Cirihu, a pogodili smo i reprizu. Što se tiče visine honorara, nikada nisam pričala o tome jer je neumesno, posebno što živimo u zemlji u kojoj većina ljudi jedva sastavlja kraj sa krajem – rekla je Seka.

Reklame

Ostavite komentar