Dunja Ilić tuži hrvatski modni brend “Elfs”

Izvor: Opera-17.com
Postavljeno 09 Oct 2010

Pojavljivanje Dunje Ilić u “Red Carpetu” na televiziji Nova očigledno je bilo uspešno jer je hrvatski poznati modni brend “Elfs” odlučio da kampanju nove linije, čije je zaštitno lice Severina, promoviše upravo pod sloganom “Seks, smrt, pare, moć i slava”.

Pevačica je pesmu sa istoimenim nazivom snimila pre godinu dana, a poslednjih nekoliko meseci za naš portal piše i kolumnu koja se promoviše pod istim sloganom, dok još jedan novi projekat koji priprema ima isti radni naziv.

U skladu sa tim, Ilićeva je nakon saznanja da je hrvatski brend “pozajmio” njen slogan razmišljala o tužbi.

- Tačno je da sam razmišljala o tužbi. Kontaktirala sam sa svojim advokatskim timom u nameri da saznam da li imam osnova za to, i na koji način mogu da zaštitim pomenuti slogan jer imam još nekoliko projekata koji će biti promovisani sa istim sloganom. No, ne znam na koji način je informacija o tužbi došla do njih, ali me je kontaktirao njihov menadžer koji mi je rekao da oni ni u jednom momentu ne kriju da je slogan bio inspirisan mojom pesmom. Bio je izuzetno ljubazan i pozvao me je da budem njihov gost na reviji u Zagrebu, sa jednom izuzetno zanimljivom ponudom. Dvoumim se još uvek, ali mislim da ću prihvatiti – kaže za portal Opera17 Dunja Ilić.

Reklame

Ostavite komentar