Farma: Baki se otreznio i posvađao sa Vendi

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 20 Oct 2010

Jutro posle teškog pijanstva Baki je ustao i pitao farmere da li sme da pije gazirani sok. Eva je smatrala da ne bi trebalo, i ponudila mu da pojede supu.

Kada je ustao Peja komentarisao je s Bakijem kako su se napili prethodnog dana. Ekrem je denseru preporučio da više ne pije toliko, već kao on, po čašicu-dve.

Zatim je ustao i Limen i izneo kutiju sa kolačima pa ga je Eva napala da je on sakrio te kolače od svih, jer ih je ona tražila. Pokušao je da joj objasni da nisu bili sakriveni, već da je kutija bila ispod tikvica u špajzu, ali ona nije prihvatila objašnjenje i nastavila je da ga napada.

Posvađali se Baki i Vendi

Tokom žurke došlo je do čarke između Bakija i Vendi, jer on nije želeo da pusti pesmu koju je ona htela. Ipak, sve se završilo bez težih posledica, iako joj je Baki u jednom momentu uputio niz pogrdnih reči među kojima i “duvaj ga”, a onda su se umešali ostali farmeri koji su ih umirili.

Nakon zabave, Vendi je Jasmini Ani rekla da neće dozvoliti da se Bane i dalje ovako ponaša prema ženama. Vratila se kod Bakija i nastavila glasno priču o Banetovim navodnim “homo” sklonostima, tako da je i Bane to čuo. Pred spavanje, oko četiri ujutro, rekla je Banetu kako ne voli “muškarce” kao što je on. Da bi joj dokazao da je pravo muško, par minuta kasnije maneken je došao do njenog kreveta i pokušao da legne preko nje!? Ipak, sve se završilo na tome…

Reklame

Ostavite komentar