Farma: Bane priznao da je bio sa Natalijom !

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 17 Oct 2010

Maneken Branislav Janković priznao je pred višemilionskim auditorijumom da je bio sa Natalijom! On je otvorio dušu i svojoj drugarici Jeleni Stožinić priznao ono što je „Alo!“ pre nedelju dana ekskluzivno objavio, da je Sanijeva žena imala aferu sa mlađanim manekenom.

Naime, kada su Jelena i Bane legli u krevet, počeli su svoj uobičajeni ritual čavrljanja, koji je postao njihova svakodnevica otkad su postali sluge. Ne mogavši da prećuti šta se desilo sa Sanijevom ženom, Bane se poverio manekenki:
- Iznervirala me je Natalija kada me je pitala u igri „Zagonetne ličnosti“ da li sam gej. Trebalo je da joj odgovorim: „Ti bi to trebalo najbolje da znaš!“ – rekao je Bane, na šta je iznenađena manekenka skočila ko oparena:
- Opaaaa. Ja to ne znam.
Na šta je maneken dao objašnjenje:
- Ma ništa specijalno. Neću da pričam o tome, da je ne bih uvalio u gov*a…
Jelena je nekoliko trenutaka bila u neverici, a zatim sa brže bolje pribrala i sa osmehom podržala svog cimera.
Opšte je poznata stvar da između denserke i manekena postoji hemija, a izbačeni farmer Renato Henc prvi je javno progovorio o njihovom odnosu:
- Dok su Jelena i Tina nastavile sa svojim igranjem, šalom, čime već, kod Baneta i Natalije je nastao tajac nekih petnaestak minuta. Ona mu je okrenula leđa, on ju je zagrlio i to neko vreme nisu se uopšte čuli, ali se jorgan pomerao – ispričao je tada pevač za naš list.

Reklame

Ostavite komentar