Farma: Hasan Dudić ženi Jasminu Anu !?

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 03 Oct 2010

Osim ljubavi Baneta i Katarine, izgleda da je u „Farmi“ na pomolu nova romansa, i to između Hasana i Jasmine Ane. Očigledno je da se Hasanu dopada doterana književnica kojoj je pre nekoliko večeri kroz šalu rekao da će je čak i zaprositi.

Ponesena emocijama tokom proslave 21. godišnjice braka Biljane i Ace, Jasmina Ana je izjavila da bi mogla da se uda, a Hasan je na tu konstataciju izjavio da će baš on, možda, da se ženi s njom. Hasanov i Zlatin sin Miki Dudić kaže da je to sve samo zezanje, te da je njegov otac veliki šarmer koji voli da flertuje

– Moj ćale je poznat kao šmeker. Ipak mislim da je to za ženidbu rekao više u šali. Ne mislim da bi moglo da se rodi nešto između njega i Jasmine Ane. On voli da flertuje, pa živa je duša, ali je privržen svojoj ženi – kaže Miki, i napominje da se Jasmina Ana sigurno dopada njegovom ocu.

– Jasmina Ana izgleda dobro za svoje godine. A njegov je tip svaka žena koja dobro izgleda, koja se dobro drži. Nije on neki veliki probirač. U životu je voleo crne žene, ali je njegova sadašnja supruga plava, tako da sigurno ima simpatije prema Jasmini Ani – priča Miki, koji na farmu gleda potpuno drugim očima, s obzirom na to da se tamo takmiče njegovi roditelj, ali i nekadašnji očuh Peja, koji je, takođe, obeležio deo njegovog života. Miki Dudić je zadovoljan situacijom i kaže da se njih troje tamo zaista dobro drže.
– Meni je drago što su svi tamo, i iako svi misle da će biti nekih nesuglasica, oni zaista nemaju razloga da se svađaju. Svi su u dobrim odnosima. Znam da bi se moji roditelji ispomagali kao pravi brat i sestra, a isto mislim i za Peju. Iskreno da vam kažem, tamo samo fali još i Hasanova supruga Dragana koja me je, takođe, odgajila, pa da se upotpuni – kaže kroz smeh Miki, i objašnjava da su Hasan i Peja, iako su imali neke sitne nesuglasice, u odličnim odnosima.

Reklame

Ostavite komentar