Farma: Hasan ispao a Zlata ostala na milost i nemilost Peji

Izvor: Scandal.rs
Postavljeno 03 Oct 2010

Jedan od dvojice bivših muževa Zlate Petrović i “srčani zaštitnik” bivše mu supruge, Hasan Dudić je novi izbačeni farmer. Pre duela znanja ili neznanja, jer su duelisti tačno odgovorili samo na jedno pitanje, farmeri su, jer im je svima želja da pevaju u areni, izveli pesmu kojom su pozvali gledaoce da ih podrže.

– Kad na Farmu dođoh ja Lisovići – Srbija, iza kuće ja sam stao slamaricu natrpao, ali daske dve su mi falile s mišovima družim se… A kad veče padne novu pesmu zapevaću nek vode me na sud, nek kažu da sam lud… Ovo je naša kuća živićemo tu, ovo je naša farma volećemo nju, ovo je mentor Proka muke nam zadaje… Glasači gledajte nas i podržite – reči su pesme.
Trojka je u troboju  od 15 pitanja odgovorila samo na jedno, Hasan je tako ušao u istoriju Farme, ali mu to nije bilo dovoljno za ostanak na najpoznatijem seoskom imanju. On je, posle dupliranja, osvojio nešto više od 22 odsto glasova publike, Peja je imao oko 29 odsto, dok je apsolutni pobednik sa skoro 50 odsto glasova – folkerka Zlata.
- Čuvaj mi se i reci porodici da je sve u redu. Nije meni toliko teško -
poručila je Zlata, koja je izgleda zaboravila gde se nalazi.

Reklame

Ostavite komentar