Farma: Irena Šućur i grupa THC novi farmeri a Ekrem za rođendan dobija trbušnu plesačicu

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 25 Oct 2010

Najpoznatije imanje u Lisoviću postalo je bogatije za još tri učesnika, bosansku manekenku Irenu Šućur i rep grupu THC!

Naime, bosanska manekenka Irena dobra je prijateljica sa Jelenom Sožnić, te će joj verovatno biti velika podrška, dok se za repere očekuje da će napraviti pravu pometnju.
- Produkcija je odlučila da ubaci nove farmere, kako bi napravili pometnju među takmičarima. Irena je mlada manekenka koja će imati zadatak da zavede neke od muškaraca, a pretpostavka je da će joj prvi „na udaru“ biti Branislav Janković. Reperi će imati sličnu ulogu kao i Đus u prethodnom serijalu. Kako će se novi farmeri snaći i kako će ih stari prihvatiti, ostaje da se vidi, ali svađe sigurno neće izostati – rekao je za „Alo!“ izvor blizak produkciji.

Danas će svoj divan dan na imanju u Lisoviću proslaviti Ekrem Jevrić, a kao rođendanski poklon dobiće atraktivnu trbušnu plesačicu.

Ovaj četrdesetdevetogodišnjak, koji se proslavio hitom „Kuća, pos‘o, pos‘o kuća“ i ne sluti kakvo mu iznenađenje sprema produkcija.
S obzirom na to da se Ekrem dokazao kao izuzetan „veseljak“, koji voli žensko društvo, što je u nekoliko navrata i dokazao u ovom rijaliti šouu, nema sumnje da će igračica biti pun pogodak.
Ako se uzme u obzir to da Jevrić u poslednje vreme sve češće poteže za alkoholom i u takvom stanju „opuštenosti“ nasrće na farmerke, postavlja se pitanje da li će spopadati i plesačicu.

Reklame

Ostavite komentar