Farma: Jasmina i Renato u duelu

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 10 Oct 2010

Farmeri su u duel poslali Jasminu Anu, a publika više ne bi želela da gleda Renata Henca. Zlata otkrila da ju je Saša Popović muvao, a Baki da Bane nosi tange!

Pre izbora dueliste, farmeri su Batinoj ćerki Sari čestitali rođendan, a on joj je obećao da se “više nikada neće razdvajati ovako dugo”.

Nakon toga, Ognjen im je saopštio da su opet bili loši policajci jer nisu otkrili da je Ekrem bio na tajnom zadatku – da Bakija nauči engleski. VIP seljaci su mislili da je to gazda Marijan i da mu je zadatak bio da krade stvari po kući.

Međutim, Ekrem zbog priznanja Aci da je na zadatku nije kažnjen direktnom nominacijom, jer je bio i više nego dobar učitelj, a igra se nastavlja. Ko će biti novi špijun saznaćemo već sutra.

Novi farmer Čeda je otvorio izbor dueliste i svoj štapić Jasmini, kao i Ekrem, Zlata, Jelena…

“Baki je moj najbolji prijatelj. Baki je tu sa nama i nekako mi je prirastao srcu. Nismo te dovoljno upoznali…”, bila su “opravdanja” farmera za slanje Jasmine u duel.

Sanja i Tina su ipak svoje štapiće dali Bakiju “jer to i onako ništa neće promeniti”.

Cobetu su se noge tresle koliko mu je bilo neprijatno, jer mu je Jasmina kao majka, a Baki kao brat, ali je svoj štapić ipak dao “majci”, kao i Renato iako mu je književnica “otkriće godine”.

“Meni je stvarno žao, ja moram da branim moj stav. Da sam neke stvari znao Jasmina ne bi bila sluga”, rekao je gazda i Jasmini dao svoj štapić.

“Očekivala sam da ću u duel, jer Baki mnoge poznaje i od ranije”, bio je njen komentar.

Od nedeljnih zadataka farmeri su završili samo kokošinjac, a trebalo je da završe i ogradu za kokoške, riljanje bašte… Proka je dao novi rok, a za posao im je obezbedio i fenjere, jer će morati da rade i noću, inače ništa od pisama koje su im poslali najmiliji.

“Gazda, pun ašov mora da se rilja, a ne po pola”, galamio je Proka, a Marijan je samo klimao glavom, a nakon što ih je Ognjen obavestio da moraju završiti zadatke da bi im uručio pisma gazda je održao sastanak.

“Neću da na sebe preuzmem odgovornost ako se neko povredi tokom noći”, rekao je gazda, nakon čega su svi imali nešto da kažu, ali su se ipak odlučili za noćno kopanje.

“TIHI RAT” ZORANE I VENDI

Valjda u nedostatatku drugog posla, iako nisu završili nedeljne obaveze, Zlata i Natalija su se raspravljale u kuhinji. Natalija je primetila da je Zlata drugačija prema njoj od kada je rekla da bi i druge žene trebalo da uđu malo u kuhinju i da se uvere da to nije lako.

“Ne znam kako sma se to promenila, jer je naš odnos od početka isti”, tvrdila je Zlata, dok je Natalija i dalje tvrdila da jeste.

Na kraju je sve izgledalo kao ranije, ali je Natalija rekla da će se od sada truditi da što manje kontaktira sa Zlatom koja je sa ostalim farmerima ceo dan nastojala da utvrdi istinu, mišljenja su bila podeljena.

“Ma ona je mislila da si se ti promenila na bolje, nisi ti to dobro ukapirala”, tvrdi Vendi, ali Zlata i dalje po svom.

I dok se njih dve raspravljaju pred svima, Vendi i Zorana vode “tihi rat” koji je počeo davno pre Farme

ZLATA: SAŠA POPOVIĆ ME MUVAO

Folkerka Zlata je, dok je riljala baštu, otkrila i kako ju je Saša Popović muvao pre par godina u jednom beogradskom restoranu.

“Sednem u separe i tu je Saša sa nekim društvom i jedna naša koleginica (kojoj nije želela da otkrije ime) igra oko njega polomi se tu, a on meni naočarima onako, šmekerski… Ja odmah nisam ni skontala, a on opet traži moj pogled pa nazdravlja i sve tako redom iako se ova pored njega razbi od mešanja.”

A kada je ukapirala, Zlata je prihvatila igru!

“Vreme je tako prolazilo, a on me gleda i ne pušta… Na kraju sam morala, a i želela, u toalet i kada sam prolazila pored njega on mi kaže: ‘Sve u životu imaš, samo ti fali da se prezivaš Popović!’

Iako su se umalo posvađali zbog Ekrema, “ljubav” između Bakija i Baneta je dobila novu dimenziju, Baki je otkrio da maneken nosi tange i na “sva zvona” to oglasio.

“Nosim da, ali to je iz fore”, tvrdio je Bane, ali je Baki i dalje bio u “čudu” i nekoliko puta je morao da mu zaviri u trenerku da bi se uverio da su ti zaista tange!

Reklame

Ostavite komentar