Farma: Katarina Živković izbačena iz rijalitija

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 24 Oct 2010

Nominovane pevačice iz “Grandovog” jata Jovana i Katarina morale su da se u duelu oprobaju u borbi prsa u prsa, umesto u klasičnom kvizu znanja.

Bile su vezane jedna za drugu kaišem, imale su posebne narukvice sa alkama, a svaka je trebalo da pokuša da ruku svoje partnerke zakači za kuku na daskama. Prva koja se “zakači”, izgubila je.

Iako im je voditelj Ognjen objasnio pravila, i očekivali smo pravu borbu, devojke su za tri sekunde bile gotove – Katarina se zakačila za kuku. Publika je takođe prednost dala Jovani (69,58%), a Katarina je osvojila samo 30,42 odsto glasova, pa joj ni dupliranje ne bi pomoglo.

Opraštanje od ostalih nije prošlo mirno – suze su pustili Zlata, Cobe i Baki, dok je Vendi bila vidno uznemirena, ali je ipak ostala pribrana.

Maneken Bane sada će imati šansu da se posveti svojoj farmerskoj “kombinaciji” sa strane. Iako je izjavio da van šoua ima devojku, a na imanju se oženio Katarinom uz slavlje, pesmu, bivše farmere i “kurdome”, sada će neometano moći da nastavi da muva Jelenu.

Reklame

Ostavite komentar