Farma: Milan izbačen, ušli Čeda i Vendi

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 05 Oct 2010

Paroški napao Bakija na osnovu nacionalnosti i religije, besan zbog čarke tokom izbora slugu. Izbačen je, a dvoje novih farmera su Čeda Čvorak i Vesna Vukelić.

Možda najgora svađa u trećem izdanju Farme nije bila zbog čaše mleka ili uriniranja iza sena. Počela je naivno, oko izbora slugu, a završila se automatskim izbacivanjem.

Milan Paroški razbesneo se čim je saznao da je odabran za slugu, kada je gazda Marijan “pecnuo” Bakija koji je burno reagovao. Političar je tada ustao i krenuo da vređa densera, nazivajući ga pogrdnim imenima. Iako su ostali i voditelj Ognjen pokušali da prekinu svađu “selidbom” u spavaću sobu i igrom istine i izazova, političar kao za inat nije odustajao.

“Ja sam Srbin, a ne musliman i ciganin kao ti. Šta je bilo, Turčine, robijašu”, započeo je Paroški, ljut zbog izbora sluge i “bomba” je eksplodirala. Trpeo je uvrede pevač, ali kada je političar prešao svaku granicu političke korektnosti i vaspitanja, Baki ga je gađao papučom.

“Veći sam Srbin od tebe”, vikao je Baki, koji je na kraju zaplakao od nemoći i besa, jer su ga ostali farmeri obuzdali da ne skoči na Milana.

“Bruka ste za Srbiju, Vi ste dno, Srbiju bi trebalo da bude sramota takve gnjide”, urlala je Natalija na Paroškog, koji je legao na krevet i smeškao se.

Letele su psovke i uvrede na nacionalnoj osnovi, pljuštale Bakijeve suze, a ostali u šoku pokušavali da smire situaciju koja je potpuno izmakla kontroli. “Baki, pravi se da ga ne vidiš, smiri se, ne gledaj ga… Leteće napole, lepo nam piše u ugovoru da nema vređanja na nacionalnoj osnovi”, smirivao je Peja densera.

“Mi smo u 21. veku, niko više ne gleda takve stvari, svi smo ljudi i došli smo da se igramo i zabavimo. Vređao je i Sanju, i Zlatu, i Renata, i mene… Dokle više”, huktao je Baki.

Zadruga je odmah reagovala, i Ognjen pročitao poruku – Milan odlazi.

“Odmah napustite imanje, sve stvari će vam biti dostavljene”, kratko je pročitao Ognjen, zaglušen burnim aplauzom ostalih.

“Pošto je Milan otišao, potreban nam je novi sluga”, rekao je voditelj, a Baki tiho rekao – “ja sam sluga”.

Jedva su se oporavili farmeri, a eto novog šoka – dvoje novih cimera.

Čedomir Rajičić, poznatiji kao Čeda Čvorak, ušao je prvi. Proteklih nedelja šuškalo se da će za njim ući i bivša pevačica Lune Maja Marković, sa kojom je Čvorak u zategnutim odnosima. To se nije dogodilo, ali ko zna da li će Maja ipak ući naknadno?

Na Farmu je ušla i Vesna Vukelić Vendi, poznata po provokativnom stajlingu i još provokativnijim izjavama. Pošto je u intervjuu tabloidima pred ulazak izjavila da planira da “zakuva” atmosferu na Farmi, ekipi VIP seljaka predstoji veoma zanimljiv period.

“Moramo malo da vas aktiviramo, potencijal vam nije otvoren”, odmah je rekla pevačica, ne znajući šta se desilo nekoliko minuta pre njenog ulaska.

Stigla je i muzika, klopa, piće, počela je žurka. Na Farmi se, izgleda, i najveće uvrede brzo zaboravljaju.

Reklame

Ostavite komentar