Farma: Milan Stanković i Čeda Čvorak novi farmeri, Natalija izvređala Paroškog

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 04 Oct 2010

Najpopularnije seosko imanje u Srbiji sutra uveče postaće bogatije za još tri farmera, a prema saznanjima izvora bliskih produkciji ‘Farme’, spremaju se velika iznenađenja.

Najveće će svakako biti ulazak Milana Stankovića, bivšeg ‘Grandovog’ pevača i ovogodišnjeg predstavnika Srbije na Evrosongu. Producenti ‘Farme’ žele da dovedu popularnog pevača, međutim, jedina prepreka mogao bi da bude njegov komplikovani status u ‘Grandu’, pa nije bilo sasvim jasno da li Stanković koji je pod zabranom medijskog pojavljivanja, sme da uđe u rijaliti.

„Milan je imao nekoliko razgovora sa producentima i načelno je pristao da kroči na imanje, a ostalo je da se samo utanače još neki detalji, koji se tiču i garancija da zbog njegovog učešća neće snositi nikakve posledice od “Granda”,“ kaže izvor za ‘Alo’ i dodaje: „Očekuje se da će svima biti zanimljiv i Stankovićev odnos sa četvoro bivših “Grandovih” zvedica: Renatom, Katarinom, Sanjom i Cobetom, koje je Saša Popović poslao kao predstavnike svoje kuće, a koji su se zajedno sa Milanom takmičili u istoj sezoni.“

Natalija Trik F/X nikako ne može da se složi sa Milanom Paroškim, kog je nedavno pošteno izvređala pred ostalim farmerima.

Denserka misli da se vojvođanski političar prema njoj ponaša nekorektno i stalno je napada, a pritom joj niko ne pomaže.

Upravo to je zamerila nekolicini farmera, pred kojima je u kuhinji rekla šta misli o Paroškom.

„Svi mu ćutite! Čovek me stalno napada! On je jedan kreten! Jedi, bre, g*vna, debilu jedan! Čovek je mnogo bezobrazan i bolje mu je da me zaobilazi. Nevaspitan je jako. Ispala sam mentol zbog Milana! Kaže da ja ništa ne radim, a ja spadam s nogu. To je meni dno. Ide redom i napada ljude, svuda se nameće prvi. Kada sam pošla u WC, rekla sam mu da ću oprati tanjire kad se vratim, a on mi je to uzeo za zlo. Ja se vraćam, a on već sve sam oprao,“ vikala je Natalija, dok je Paroški bio daleko od kuhinje i ništa nije čuo. Izgleda da se denserka još uvek ne usuđuje da mu sve to saopšti u lice.

Reklame

Ostavite komentar