Farma: Natalija hoće seks sa Banetom

Izvor: Kurir
Postavljeno 14 Oct 2010

Maneken priznao pevačici da se opasno loži na nju, a ona mu dala do znanja da ni njoj nije svejedno i poručila mu da se samo još malo strpi

Nataliji je malo trebalo da zaboravi muža! Njeno ponašanje na Farmi liči na sve sem na ponašanje nekoga ko ima muža i dete. Dopuštala je da joj grudi mazi Jelena, a Banetu maltene sve što poželi. Manekenove usne na njenom golom stomaku joj prijaju toliko da počinje da se uvija ne prateći više ni ritam muzike.

Strast joj se razbuktala, pa se neretko svojom zadnjicom nabije na njegov rajsferšlus. Istina, još uvek zakopčan. Ali, kako dani odmiču, sve se više čini da ćemo uskoro čuti onaj zvuk dok se povlači nadole. Poslednja žurka na imanju u Lisoviću definitivno ide u prilog našim očekivanjima.

Bane: Mi uz ovu pesmu možemo da pričamo, a možemo da pređemo i na nešto lepše. Hoćeš da gubimo vreme u priči, ili ovo drugo?

Nata: Moraćeš još malo pričekati.

Bane: Ali, kad sam te video, moj jezik se malo podebljao.
Jezik? Fin neki dečko, pa ne želi da gledaocima bubnjaju uši od bipovanja kad bi izgovorio ono što zaista misli. I oseća. A i ona, dok je čvrsto drži otpozadi.

Natalija, odmah izlazi napolje!

Natalijin suprug Sani više ne može blagonaklono da gleda na njeno razuzdano ponašanje.
- Natalija se tamo previše opustila. Malo je preterala, ali vidim da se dobro zabavlja. Meni lično ne smeta to njeno pipkanje s Banetom, ali naš sin ne razume te igrice. Ja njemu moram da objašnjavam šta mu to mama radi na Farmi i njemu to uopšte nije interesantno. Mislim da je vreme da Natalija napusti Farmu upravo zbog našeg sina, koji je ovih dana i zdravstveno loše – poručuje Sani.

Gaćice joj još bele

Vendi je polagano počela da pokazuje intimne delove svoga tela. Sve liči na lagani striptiz. Prvo je po ulasku na Farmu isturila grudi, a onda preksinoć, nakon desetak čašica prepečenice, u spavaćoj sobi svukla je haljinicu i ispod providnih crnkastih hulahopki videle su se bele gaćice. Bluzu su joj na dva mesta gužvale nabrekle bradavice. Ali niko od muških nije bio tu da ispegla. Koga? Vendi ili bluzu? A šta biste vi radije voleli?

Jelena vaćarila i Jovanu!

Svoje lezbijske sklonosti Jelena je već uveliko nagovestila Nataliji. I to čini u svakoj mogućoj prilici. Ali manekenka se ne zadovoljava samo jednom ženom. Žarko želi da oseti i nežnost Jovanine kože. Podigla je Pajićevu i poput muškarca ušla joj među noge, privijajući njene grudi ka svome licu. Pokušala je na kvarno da je poljubi, ali naposletku je ostao samo trag njenih vlažnih dlanova na pevačicinoj trenerci.

Reklame

Ostavite komentar