Farma: Natalija i Bane se kresnuli u kupatilu

Izvor: Kurir
Postavljeno 30 Oct 2010

Marjan Rističević i Eva Ras otkrili da se dvoje farmera seksalo u kupatilu

Eva i Marjan znaju ko ima seks na Farmi!
Vremešna glumica i nešto mlađi političar pažljivo prate sve stanovnike na imanju u Lisoviću, a njihove pretpostavke dodatno je učvrstilo pismo zadruge u kojem se zabranjuje da po dvoje ulaze u kupatilo. Sa Vendi su podelili svoja saznanja, a povod je bio Bane i činjenica da ga saleću farmerke.

Marjan: To je sve jurenje zbog seksa!
Eva: Znam i ja za aferu da nema tu suvog ku.. a. Ima tu p.. ke koliko hoćeš! Ima, ima. Pa znate da su nam juče slali pismo da se u kupatilo ne ide i tamo se tuca. Ja sam isto videla da ulaze ono dvoje.

Vendi: Vi ste i zaticali da izlaze dvoje zajedno.
Marjan: Recite mi, kako izgleda žena posle seksa na divlje, na brzaka? Eto, koga je danas bolela kičma na sastanku?! Zvuči suludo, ali je kičma više ne boli! Danas sam primetio te staklaste, friške poglede. Kod žene se posle seksa oči cakle. Desi se da neko uđe na jedna vrata, pet minuta kasnije uđe neko drugi, pa kasnije taj muškarac onako, izgleda malo ispražnjeno.

Rističevića su i Eva i Vendi pažljivo slušale i potvrdno klimale glavom dok je on govorio u šiframa. Ali su definitivno znale o kome priča.

Marjan: Njene oči su bile dosta staklaste. Pre toga je bio još jedan trenutak, koji je bio daleko duži. Valjda je ona druga strana zakasnila zbog nečega. Dotična persona je onda ušla. Sve je trajalo oko deset minuta. Sve ja gledam, položaj bubice i položaj pojasa. Vidite kako su sad raspevani posle tog tupog pogleda.

Po svemu sudeći, lider Narodne seljačke stranke je aludirao na Baneta i Nataliju, koja je jedina pevušila čitavo veče.
Ostaje da vidimo da li će pevušiti i kad izađe sa Farme i vrati se mužu. Biće da će tada morati da kuka.

Reklame

Ostavite komentar