Farma: Posle…žurke nema kajanja

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 07 Oct 2010

Misli su se razbistrile, farmeri se otreznili… i shvatili da su se “‘vatali” pred milionskim auditorijumom. Ko je plakao, a ko odbijao da prizna šta se desilo ispod pokrivača?

Sve je počelo kao pijana šala nakon dobre žurke kada je ispao Paroški, a “uleteli” Vendi i Čeda…

Posle ića, pića, muzike i trbušnog plesa na poslednjoj žurci, došlo je vreme da se farmeri uvuku u krevet i jedni drugima požele “laku noć”…što je većina njih i učinila, ali ne i Bane, Natalija, Jovana i Tina koji su počeli da se maze ispod pokrivača…u šali, naravno.

Ko je koga mazio po grudima, a ko je Nataliju grlio i vukao za kosu…

Kada je svanulo i kada su se glave koliko-toliko razbistrile, a farmeri otreznili, došlo je bolno saznanje – da su se “‘vatali pred milionskim auditorijumom“.

Tina je plakala tokom davanja intervjua govoreći da ju je sramota, Jelena je, prvo agresivno reagovala na pitanje produkcije šta je radila, a onda rekla da je samo “lupala prstence”, dok je Natalija, krajnje pomirljivo i sa osmehom rekla: “To je šala”…doduše na samom početku snimka, dok skoro leži preko Baneta, a on je vuče za kosu i ne izgleda baš kao da se smeju…

Njih dve su se štipkale na raznim mestima”, smejala se Natalija misleći na Tinu i Jelenu, a potom otkrila da su “i nju vaćarili za sve pare“.

Konačno jedna noć po mom ukusu”, radovao se Bane “jutro posle”, a Tina je, pre nego što je briznula u plač, kratko rekla da se sa Jelenom golicala po rukama jer je “morala da izbaci negativnu energiju”?!

“Jeste, morala sam da pipnem Tinine grudi jer je obdarena, pa sam htela da vidim kako je to…“, izletela se Jelena.

Igranje pod čaršavima uzelo je danak kasnije… “Nisam smela to da uradim…”, plakala je Tina, a ovim povodom se čak oglasio i njen partner koji je rekao da bi je “ostavio da se umesto sa ženom mazila sa muškarcem”.

“Da je umesto Jelene to bio neki muškarac, ovo bi bio poslednji dan naše veze. Ovako mi je žao što nisam bio između njih dve, pa da se okrenem malo na jednu, malo na drugu stranu. Video bih tada ko bi kome oči iskopao!“, rekao je Tinin partner Zvezdan “Svetu”.

Žao je njemu, a žao je i njenim saborcima na Farmi…

“Svašta se dešavalo ispod tog pokrivača! Mislim da nisu stale samo na maženju grudi, jer su se u jednom trenutku pokrile preko glave i jorgan se čudno pomerao. Znam da to nije namerno uradila, ali alkohol je učinio svoje. Primetio sam da je to veče bila čudna i da je popila više, pa se očigledno malo više opustila”, komentarisao je Tinin muž…

DŽABA VAM…KAĆA JE VAŠA DRUGARICA

Žurka je ostala upamćena i po “muvanju” Bakija i Kaće. Da li je pao poljubac ili nije, odnosno da li je Katarina “prelomila” koji joj se farmer više sviđa, ostaće tajna jer je mlada Zvezda Granda posle Jovaninog komentara da “izgleda kao da daje zeleno svetlo svim muškarcima na Farmi”, rešila da završi bilo kakvu (potencijalnu) ljubavnu priču.

Iako ju je Baki ceo dan jurio kako bi nastavio “priču od sinoć”, nežno joj šaputao da je neće povrediti, a ona njemu, kao u španskoj seriji, tražila “malo vremena da razmisli” jer je u haosu, Katarina je drugaricama pričala drugu priču…

Čoveče, Baki se mnogo primio na mene“, šaputala je Katarina Jasmini Ani. “Išao je da priča i sa Banetom”.

Sa osmehom na licu i Banetom pod rukom, Katarina Živković je otišla do Bakija, rekla da svi zajedno izađu na trem, a onda saopštila da…su svi oni samo drugari.

A Vendi…neki je vole, neki su odlučili da je se klanjaju jer je opasna, a ona…već ima nekoga ko je nervira…Zoranu.

“Nisam došla ovde da igram dečje igre ‘zimi, zami, zum’, već naučim nešto o Prvom srpskom ustanku. Moram da sprečim plavu mečku, koja uveče drži monopol, da ne smara narod svojim retardiranim humorom. Njena frekvencija je podešena 87,7, a ja planiram da je dignem na 103,2, pa da vidimo hoće li moći na njoj da se snađe”

Reklame

1 komentar

  1. Dragan said on 03/11/2010 at 01:44

    Zanimljiva dešavanja, ali nije sve crno belo :)

Ostavite komentar