Farma: Vendi, kao nova gazdarica, smišlja osvetu

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 25 Oct 2010

Izbačena farmerka Katarina Živković je za novog gazdu najpoznatijeg seoskog imanja u Srbiji imenovala svoju stariju folk koleginicu Vesnu Vukelić Vendi!


Po forumima je odmah krenula priča kome li će prsata starleta pomrsiti konce, da li će sada konačno biti seksa na farmi (ukoliko ga već nije bilo, kako tvrde neki?)

Što se tiče izbora za sluge, za ženskog je već viđena omražena joj Zorana,dok se za muškog, forumaši dvoume između Limena (jer ga Vendi ne podnosi), Baneta (za koga novopečena gazdarica smatra da je latentni homoseksualac i da se zbog toga folira da je “veliki” frajer) i Marjan Rističević (sa kojim je pevačica imala burnu raspravu, jer je umesto masaže dodirivao “tamo gde ne treba”)

U svakom slučaju svi se slažu da će izborom skandal-majstorke za gazdaricu, ovaj rialiti šou dobiti na dramatici i dinamici. Budući da su tipovali na Vendi i rekli da bi pristali i na to, kao i na varijantu da joj budu sluge samo da se Jovana vrati iz arene, Zorana i Limenko očigledno nemaju ništa protiv njenog izbora, a da li će kad ih bude poslala u
štalu, videćemo uskoro.

Inače, Vendi je odmah prihvatila novu fukciju i preduzela prve korake kako bi napravila, kako reče, neophodnu reorganizuju poslova na imanju. Za kuhinju je zadužila da glavni bude Bane. Za njegove pomoćnike Vendi je odredila Jelenu, novopridošlu farmerku, manekenku Irenu Šućur, Jasminu Anu i Jovanu. U štali glavni će i dalje biti Marjan, kome će pomagati jedan od novih ukućana reper Borko iz grupe “THC”. Za glavnu higijeničarku određena je Natalija, i pomoćnik joj Zlata. Eva će svakog dana praviti jelovnik da bi se optimalnije trošila hrana, a Zorana i sinoć pridošli Stefan, reper iz grupe “THC” određeni su da donose vodu, a biće zaduženi i za bacanje đubreta! Za drva su određeni da brinu Baki, Peja, Ekrem i Aca. Limen, Cobe i Bata moraće i dalje da se bave prošlonedeljnim zadatkom koji nije završen, a to je pravljenje pušnice.

Reklame

Ostavite komentar