Farma: Vendi u bolnici?!

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 18 Oct 2010

Nakon burne svađe sa Tinom Ivanović i ispijene flaše pelinkovca, pevačica Vesna Vukelić Vendi, požalila se na bolove u stomaku i počela da povraća. Kolima Hitne pomoći, odmah je odvezena sa imanja u Lisoviću.


Pre nego što je zamahnula rukom ka njenom licu, Vesna Vukelić je ispila skoro litar pelinkovca, a onda je krenula s uvredama.

Vendi: Čekaj, tvoje dete ne živi s tobom?

Tina: Pa, isto je kao i da živi!
Vendi: Kod mene je moje dete 24 časa pored mene i onaj s kim imam dete. Kod tebe je neko ko nije ni tvoje dete ni otac tvog deteta. Ti stalno spominješ nekoga ko nije tvoje dete. Ti sa svojim mužem imaš robovlasnički odnos i imaš veliki strah od njega.
Tina: Molim te, ostavi me na miru.
Vendi joj se onda ljutito unela u facu, galamila iz sveg glasa i u jednom trenu počela da maše cigaretom ispred njenog lica. Malo je falilo da je prostom ubode u oko.
Vendi: Ti si jedan idiot glupi i jedan kreten od žene.

Tina: Ti si kreten. Nemaš pravo da mene nazivaš kretenušom.

Vesna: Debilu jedan, nemoj više da mi se obraćaš.

Nakon burne noći Vendi je završila u bolnici.

Pevačica se prvo požalila da oseća bolove na desnoj strani stomaka, a onda je počela da povraća žutu tečnost. Aca Ilić joj je dobacio: „Pelinkovac ti je, brate“.

Stigla je Hitna pomoć i ubrzo su je odvezli s imanja u Lisoviću, a ostali su samo nagađali da li je u pitanju žuč ili slepo crevo. Iako su farmeri uveliko pričali o tome, u produkciji negiraju da Vendi ima zdravstvenih problema.
- Niko od farmera nije u bolnici – naglasio je Stevan Lazarević, portparol rijalitija.

Reklame

Ostavite komentar