Farmeri vežbaju toleranciju

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 09 Oct 2010

Zadruga je odlučila da najpoznatije srpske farmere nauči toleranciji, kako bi prestali da upadaju jedni drugima u reč, pa im je u zadala zadatak da svako ponaosob priča 10 minuta bez prestanka, dok bi ih ostali nemo slušali.

Zorana Pavić je tokom svog monologa indirektno upozorila Vendi koju su, kako kaže, poslali na farmu da bi je isprovocirala, kako neće nasedati na njene prozivke. Pop pevačica je rekla da joj lepo vaspitanje ne dozvoljava da se od ružnih reči brani istim, pa će na provokacije odgovarati ćutanjem. Ona je, takođe, otkrila cimerima da sledeće godine neće biti emitovana „Farma“, te da će organizatori odvesti na egzotično putovanje farmere iz one sezone koja bude proglašena za najbolju.

- Nadam se da ćemo to biti mi, zato nastavimo da se volimo i da budemo tolerantni – rekla je Zorana.

Folkerka Tina Ivanović  iskoristila je desetominutni monolog kako bi zamolila porodicu, prijatelje i „sedmu silu“ da je ne osuđuju, aludirajući na razmenjivanje nežnosti sa manekenkom Jelenom Stožinić. Pevačica je obećala da će se truditi da do kraja rijalitija postane snažnija i prestati da plače za svaku sitnicu.

Farmeri su uspešno izvršili zadatak, a kao nagradu dobili su 10 kilograma brašna i mogućnost da ga više ne dovlače sa pijace, već će ih džakovi čekati svake srede ispred kapije.

Reklame

Ostavite komentar