Ivan Gavrilović: Natalija ispada ološ i kurva!

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 19 Oct 2010

Popularni pevač i bivši farmer Ivan Gavrilović iznenađen je ponašanjem svoje prijateljice Natalije iz grupe „Trik FX“ i smatra da joj nikako ne ide u prilog da je narod doživljava kao, citiramo, „ološa i kurvu“! Naime, Gavrilović je u prvi mah bio začuđen što ga je porodična prijateljica u prenosu uživo nazvala debilom.

- Nisam očekivao da me tako okarakteriše, ali se duboko nadam da se samo žargonski izrazila i nazvala me debilom. Ima ona običaj da se tako zeza! Iznenadio me njen preslobodan odnos s Banetom i zato će u očima naroda ispasti ološ i kurva. Treba da bude svesna da je gledaju njen muž i sin Dejan. Ja znam da tamo rade hormoni, ali mora da bude svesna kako to izgleda napolju – rekao je Ivan za “Alo” i dodao da je njen muž Sani potresen zbog svih napisa u novinama.

- Njoj Sani veruje i zna da ona igra jednu igricu, ali mu teško pada kada u novinama vidi žestoke napise i slike svoje žene s Banetom. Čitao sam da je sin imao psihičkih problema zbog svega što gleda na televiziji, ali i ja sam Sanija savetovao da mu ne da više da gleda mamu na farmi. Šta će mu to nerviranje? On je ipak dete. Preterala je baš! Sve ima granicu, a ona je čini mi se prešla. Kada si toliko izolovan, prorade, bre, i hormoni, što se njoj verovatno i desilo, ali nije trebalo baš toliko daleko da ide – dodao je Gavrilović i rekao da više ni sam ne zna kako će se situacija razvijati.

- Verujem u to i siguran sam da se Natalija i Sani vole, ali šta će se dalje dešavati ne znam. Mislio sam da ni do ovakve situacije neće doći, pa eto, dešava se. Ne znam, da mogu rekao bih joj da uspori malo, samo zbog porodice koja napolju trpi pritisak. Nije svesna da narod na takvo ponašanje gleda drugačije i da neće dobiti plus za sve što radi – završio je bivši farmer.

Reklame

Ostavite komentar