Ivana Rabrenović izlaže modele u Choomich-u

Izvor: Story.rs
Postavljeno 31 Oct 2010

Na lokaciji Čumićevog sokačeta u ponedeljak 1. novembra svečano će biti otvoren Choomich, novi koncept jedinstvenog dizajn projekta u kome će svoje autorske modele izlagati ekipa afirmisanih beogradskih dizajnera


Čumićevo sokače je ponovo IN mesto u gradu i to zahvaljujući ekipi beogradskih dizajnera koji su se udružili u ideji promocije domaće autorske mode i dizajna. Nekada prvi šoping mol u prestonici, u poslednjoj deceniji pretvorio se u pomalo sablasno mesto, pa su nekadašnje izloge pune robe sa Zapada zamenili prazni lokali.

Da Čumić ponovo postane trendi modna destinacija u gradu, pobrinula se ekipa koju čini više od dvadeset beogradskih dizajnera, afirmisanih kod nas i u svetu, višestruko nagrađenih za svoje kolekcije na Fashion Weeku, najvažnijoj modnoj manifestaciji u zemlji.

Nekadašnji Čumić je danas Choomich, mesto na kome po prvi put u zemlji svoje radnje imaju različite generacije beogradskih dizajnera, od nekih koji su se davno upustili u proizvodnju i prodaju, poput Verice Rakočević, do nove generacije mladih dizajnera koje poslednjih godina predvode Dejan Despotović, Tijana Pavlov, Ana Ljubinković, Remake, Atelje Alternativa, Ivana Rabrenović, Emilija Petrović, Peđa Nerić, Dejana Momčilović, Fundus, Vladimir Stojanović, Dizajn enterijera Prototip, Bogdan Vukosavljević…

Na inicijativu modnog tandema Punkuffer koji čine Bojan Milisavljević i Marko Nenadić, od 1. novembra svoje radnje u centru grada imaće:

NO BROTHERS NO SISTERS: Tijana Pavlov + Sestres (sestre Stevančević)+ Deerspotter

Ana Ljubinković

Remake: Jovana Božović i Antea Arizanović Mutaović

Atelje Alternativa : Daniela Gišić, Ivana Ristić i Ljubica Cvejić

Ivana Rabrenović

Punkuffer: Bojan Milisavljević i Marko Nenadić

Verica Rakočević

Peđa Nerić

Dejana Momčilović, Natascha Plum i Aleksandra Žiravac

Emilija Petrović

Fundus: Sonja Krstić, Jelisaveta Tatić i Dijana Mihajlović

Dejan Despotović

Vladimir Stojanović

Dizajn enterijera Prototip: Milivoje Stojanović i Miroslav Stojanović

Bogdan Vukosavljević

Hristina Petrović, Teodora Drakulović, Antea Tošić, Tamara Marjanović i Marija Banjac

Vesna Kratanović i Aleksandra Lalić

Choomich je jedinstven po tome što se tu prodaje autorska moda, što su svi dizajneri ujedinjeni na jednom mestu i što u ovom svojevrsnom modnom distriktu možete naći žensku i mušku autorsku modu, širok dijapazon različitog aksesoara, a sve to u super ambijentu možete da probate, naručite i kupite.

Reklame

Ostavite komentar