Izbor za Mis sveta: Brazilka Kamila favorit

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 16 Oct 2010

Dok se takmičarke užurbano pripremaju za finale izbora 30. oktobra u luksuznom hotelu „Crown Plaza“, svetske kladionice bave se predviđanjima koja bi devojka mogla postati nova mis sveta. Kako sada stvari stoje, najveće šanse da ponese lentu najlepše ima mis Brazila Kamila Salgado.

Brazilku u stopu prate mis Kolumbije Laura Restrepo, dok je na trećem mestu mis Indije Manasvi Mamgai. Latino lepotica Kamila Salgado, osim što je atraktivnog izgleda, poseduje i fakultetsku diplomu iz poslovne administracije i vlasnica je jedne juvelirnice, te će joj dragulji sa krune mis sveta dodatno dopuniti kolekciju. Kolumbijka Laura Rastrepo je društveno angažovana, a već neko vreme radi i kao ambasadorka UN, mada je njen san da jednog dana postane čuvena modna kreatorka budući da se za to zanimanje i školovala. Trećeplasirana po kladionicama, egzotična indijska lepotica Manasvi Mamgai, rođena je u Nju Delhiju, sada živi u Mumbaiju, gde pokušava da izgradi karijeru kao glumica, a kao tinejdžerka se aktivno bavila klizanjem.
Što se tiče devojaka sa područja nekadašnje Jugoslavije, za sada se najbolje kotira predstavnica Hrvatske Katarina Banić, koja je tek na 27. mestu. Naša misica Milica Jelić trenutno se nalazi na 87. mestu.

Top 10 favorita
1. Brazil: Kamila Salgado – 7:1
2. Kolumbija: Laura Rastrepo – 9:1
3. Indija: Manasvi Mamgai – 10:1
4. Norveška: Marijan Birkedal – 12:1
5. Tajland: Juvaret Ruengsri – 14:1
6. Danska: Natalija Averina – 16:1
7. Ukrajina: Katarina Zakarčenko – 16:1
8. Južna Afrika: Nikol Flint – 16:1
9. Češka Republika: Veronika Mačova – 20:1
10. Trinidad i Tobago: Davija Čejmbers – 25:1

Reklame

Ostavite komentar