Jelena Karleuša: Brena može samo da mi zavidi

Izvor: Kurir
Postavljeno 02 Oct 2010

Jelena Karleuša kaže da je publika u Ljubljani skandirala njeno ime, zbog čega je Lepa Brena verovatno bila ljuta i povređena

Idilična slika njih dve kako zajedno pevaju tokom prenosa sa ljubljanskog Prešernovog trga, gde se proslavljao početak rada TV Pink Si, bila je zapravo samo dobra režija Željka Mitrovića.

- Karleušu je do bine dopratilo obezbeđenje, a Mitrović ju je uhvatio pod ruku i rekao: „Ideš sa mnom na scenu.“ Onda je usred pesme prekinuo Brenu, na čije zaprepašćenje su voditelji najavili JK – otkriva nam detalje sagovornik koji se našao na licu mesta i dodaje:

- Nisu se ni pogledale dok su pevale „Ja nemam drugi dom“. Ni kriv ni dužan, i Željko Joksimović je takođe izguran na scenu, pa mu nije preostalo ništa drugo nego da prigrli Jelenu, koja mu se tada obratila prvi put posle godina zahladnelih odnosa: „Znaš li tekst ove pesme?“, na šta joj je Lane šaljivo odgovorilo: „Ma, jedi…“ Nije baš neki dijalog, ali bar su prekinuli loše odnose.

Lepa Brena je sutradan na aerodromu u Ljubljani ovaj događaj komentarisala sa Sašom Pantićem, kritikujući JK zato što je na binu došla nepozvana, a još je i pride sve vreme falširala.

Na sve ovo Karleuša je rešila da joj se revanšira. I to javno.
- Samo ću se nasmejati. Svako na kraju pokaže pravo lice. Neko profesionalno i korektno, a neko zavidno i maliciozno. Publika je skandirala moje ime, tako da je to možda razlog neprimerenih izjava gospođe Fahrete.

U Sloveniju sam doputovala da bih podržala Pink! Na Željkovo insistiranje, na koje nisam mogla da kažem „ne“, izašla sam na binu. Rekao mi je: „Izlaziš sa mnom i tačka!“ Profesionalac sam i tu sam bila zbog Pinka, a ko skakuće po bini, nije me interesovalo. Srećom, njen pogled ne ubija, tako da sam junački preživela – rekla je Jelena za Kurir.
Nastaviće se… Sigurno.

Reklame

Ostavite komentar