Kiki Lesendrić i Piloti večeras u Beogradu završavaju turneju “Mesec na vratima”

Izvor: Danas.rs
Postavljeno 01 Oct 2010

Kiki Lesendrić i Piloti će večeras (20.00) posle skoro dve decenije ponovo održati samostalni koncert u Beogradu. Kako je još ranije Lesendrić najavio za Danas, koncert u Areni trebalo bi da bude muzički i scenski spektakl, a svirka od pre godinu dana na Bir festu bila je samo mala najava onoga što će se dogoditi noćas. Karte za parter i donji prsten Arene brzo su planule, pa su naknadno puštene i ulaznice za gornji nivo najveće hale na Balkanu

- Poslednji beogradski nastup, ne računajući kratku svirku na Bir festu prošlog leta, bio je pre čak 19 ili 20 godina. Upravo je to glavni razlog što sam promociju albuma „Mesec na vratima“ u glavnom gradu ostavio za kraj turneje. Sa ovom pločom već sam odsvirao oko 70 koncerata i zato nema sumnje da će ovaj u Beogradu biti među najboljima, što mi je velika želja – rekao je Lesendrić.

Iako odmah posle beogradskog koncerta počinje rad na novom albumu, Lesendrić je naglasio da će se ovaj put u Areni držati već proverenih hitova.

- U Areni neću izvesti ništa novo jer sam još uvek tanak sa tekstovima, odnosno nemam puno reči dok je sva muzika generalno gotova. Već sam započeo saradnju i sa odličnim engleskim producentom koji spada u pet najboljih na svetu, pa očekujem da će taj album biti i moj korak ka jednom još višem nivou – rekao je Lesendrić.

Koncert u Areni trebalo bi da traje dva i po sata, a kao glavni gost najavljena je grupa Fit iz Rijeke. Iako je u stvaranju većine numera na albumu „Mesec na vratima“ učestvovao i ministar ekonomije Mlađan Dinkić, zanimljivo je da on ipak nije prihvatio ponudu Lesendrića da svira zajedno sa njim na bini, te će koncert pratiti iz svečane lože.

Reklame

Ostavite komentar