Kiki zapalio “Arenu”

Fotke postavljene 03 Oct 2010


Kompozitor i muzičar Zoran Kiki Lesendrić i „Piloti” održali su sinoć koncert za pamćenje. Posle 20 godina pauze Kiki se sa novim albumom „Mesec na vratima” vratio na muzičku scenu, a puna „Arena” je potvrdila da prava muzika nikad ne umire

Pred prepunom halom Kiki je pevao skoro tri sata, a koncert je otvorila rok grupa iz Rijeke „Fit”, koja je otpevala nekoliko pesama: „Kao mačka ti”, „Valovi”, „Zaboraviću sve”, „Zvoni telefon” i „Za sve je kriv rokenrol”.

- Dobro veče, Beograde. Ne znam kako je vama, ali ja se osećam kao da ponovo imam 18 godina! Hvala vam na tome, večeras ćemo leteti kroz vreme – izjavio je popularni pevač i započeo dugoočekivani koncert.

Rok fanovi uživali su u tročasovnoj svirci uz hitove „Pilota”: „Uvek te đavo nađe lakše nego ja”, „Leto”, „Oltar”, „Te noći kad smo se potukli zbog nje”, „Kako si lepa”, „Kao ptica na mom dlanu”, „Svet je lep kada sanjamo”… Ali su na odličan prijem kod publike naišle i pesme sa novog albuma „Mesec na vratima”, koji upravo promovišu.

Koncertu je prisustvovao i veliki broj ličnosti iz javnog života Srbije. Politička elita nije izostala – među prvima na koncertu se pojavio lider LDP-a Čedomir Jovanović sa suprugom i stranačkim kolegom Zoranom Ostojićem, zatim nekadašnji socijalista Bane Ivković, kao i Kikijev dugogodišnji prijatelj, koji ga često prati na koncertima po Srbiji – Mlađan Dinkić.

Na koncertu su bili i Dejan Cukić, Marina Tadić, Jovana Nikolić, Suzana Mančić, Đorđe David, Đule „Van Gog”, Željko Samardžić i mnogi drugi.

Najveseliji od svih muzičara bio je violinista Filip Pat, Leontinin suprug, koji je na violini izvodio razne akrobacije.

Zabeležen je i mali incident na koncertu, kada su se dvojica mladića potukla zbog devojke usred pesme „Nemam prava na to”.

Pri kraju koncerta Kiki se ponovo vratio publici sa sloganom „Svi za jednog – jedan za sve”, nakon čega se na binu popeo Vlade Divac sa suprugom.

Dok je trajala pesma „Zaboravljeni”, koju je Kiki otpevao sa dečjim horom „Čarolija”, prisutni su imali prilike da pomognu najugroženijim ljudima slanjem SMSova.

Izvor: Press online


Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 3 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 3 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 3 slika.

Ostavite komentar