Ko je zajednički dečko Vendi i Zorane?

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 13 Oct 2010

Pre nego što je ušla na Farmu, starleta Vesna Vukelić Vendi najavila je da će se žestoko obračunati sa većinom učesnika jer je nerviraju, pogotovo sa pop pevačicom Zoranom, koju je i ranije volela da oplete po novinama.

Otkad je ušla na imanje, nije krila animozitet prema koleginici, koju naziva “mečkom” i “štetočinom koja zrači negativnom energijom“.

Kako “Alo“ otkriva, sukob između dve pevačice nastao je još pre nekoliko godina i to zbog istog muškarca, s kojim su obe bile u tajnoj vezi! Naime, svojevremeno su i Vendi i Zorana bile u strasnoj ljubavi s muškarcem, predsednikom jednog sportskog kluba, koji je oženjen!

Uz to, pevačice su se istovremeno zabavljale s njim!

“Vendi i Zorana su iz istog kraja, poznaju se veoma dugo, doduše iz viđenja, tako da nije tačna Zoranina tvrdnja da je nikad nije upoznala. Njihov sukob je počeo pre nekoliko godina zbog muškarca koji ih je obe zavlačio obećanjima o večnoj ljubavi. Posle nekog vremena, pukla je veza između Vesne i njenog ljubavnika, ali izgleda da ona taj raskid nikada nije prebolela i da je za njega optuživala upravo Zoranu”, rekao je za “Alo“ izvor blizak pevačicama.

Na pitanje da prokomentariše pozadinu sukoba između Zorane i Vendi, Siniša Medić, Zoranin PR, izjavio je sledeće:

“To nije tačno, njih dve nikada nisu imale istog tipa, nikada nisu komunicirale, gostovale u istoj emisiji, one nemaju zajedničkih tačaka niti interesovanja. Vendi je smišljeno ušla na farmu da bi provocirala Zoranu jer je u videla da se najbolje kotira i miljenik je publike. Zbog toga je svesno provocira, a poznajući Zoranu, ona će Vendi odgovoriti na civilizovan i kulturan način i postaviti je na svoje mesto”, uveren je Medić.

Reklame

Ostavite komentar