Kornelije Kovač i Zdravko Šotra ponovo u tandemu

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 05 Oct 2010

Muziku za novu seriju Zdravka Šotre “Nepobedivo srce”, po romanu Milice Jakovljević – Mir Jam, čije je snimanje počelo pre neki dan, komponovaće Kornelije-Bata Kovač. Proslavljeni muzičar, koji je radio muziku za mnoge TV serije, ističe da će to za njega biti veliki izazov.


- Pročitao sam scenario i mogu da kažem da je vrlo zanimljiv, ali još nisam počeo da komponujem – rekao nam je Bata Kovač, koji se uveliko priprema za nastup na predstojećem Beogradskom džez festivalu. – Biće zastupljena originalna muzika dvadesetih i tridesetih godina prošlog veka, ali i potpuno nove pesme inspirisane tim vremenom. Veliki je izazov raditi muziku za seriju, jer imate obavezu da napravite nešto što će ostati. Ljudi vole romantične priče i serije, a ni ja nisam daleko od romantike.

Zanimljivo je da je muziku za prethodne dve serije Zdravka Šotre “Ranjeni orao” i “Greh njene majke”, koje su takođe snimane po romanima Mir Jam, radio pop pevač Željko Joksimović. Međutim, slavni reditelj je ovoga puta odlučio da angažuje Batu Kovača.

Reklame

Ostavite komentar