Lana: Moje je da zagolicam maštu

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 04 Oct 2010

Lana Dramićanin, nekadašnja voditeljka emisije “Relly” na RTS-u, nedavno je prešla na OBN televiziju gde vodi provokativnu “Laninu vremensku prognozu”, te se iz Beograda preselila u Sarajevo. Prognozu vodi u seksi kostimima koje, kako kaže, sama bira da bi zagolicala maštu gledalaca, pišu beogradski mediji.


- “Lanina vremenska prognoza” privukla je pažnju čitave Evrope i sveta. To je zaista neverovatan rekord za samo mesec dana emitovanja emisije. Čelnici OBN televizije osmislili su idejni plan emisije, a ja sam uradila sve ostalo sa svojom harizmom i energijom. Poenta su poruke između redova. Cilj je ostvaren samim rekordima gledanosti – kaže Lana intervjuu za ”Blic”.

Na pitanje kako doživljava komentare da je njena prognoza u stvari erotska, kaže da je na njoj da probudi maštu gledalaca.

- Lanino je samo da zagolica maštu, a ostalo je na gledaocima – kaže voditeljka i navodi da sama bira garderobu za emisiju. U jednoj emisiji bila je obučena u kostim policajce, te u sobaricu.
- Lana sama bira garderobu. U zavisnosti od teme. Svaki dan je različiti kostim koji prati tekst. Teme uglavnom biram sama, a u pisanju tekstova mi pomažu Vedrana Seksan i Vanja Bulić. Inspiraciju pronalazimo u svemu što nas okružuje, svakodnevnim dešavanjima kako u BiH, tako u regionu i svetu. A zanimljiv mi je i svetski šou-biznis – kaže Lana za beogradski list.

Lana se zbog posla iz Beograda preselila u Sarajevo.

- Dobila sam ponudu koja se ne odbija. Sigurno ste čuli za narodnu izreku koja kaže: “Budala živi gde je navikao, a pametan gde mu je bolje.” A Lana je uvek bila pametna – kaže voditeljka i navodi kako su reagovali njeni najbliži kada je odlučila da vodi provokativnu prognozu.
- Moji roditelji me u svemu podržavaju. Ja u šali kažem da su navikli na moje bubice, od odlaska u Venecuelu sa 18 godina, zatim upisivanja španskog jezika dok sam bila na drugoj godini Pravnog fakulteta, pa i do dolaska u Sarajevo i angažmanu na OBN televiziji – priča Lana i navodi da je Bosni veoma popularna.
- U čitavom regionu obožavaju Lanu i njenu vremensku prognozu. Stalno me zaustavljaju i pitaju za vreme i da se slikam s njima. Inače, ljudi kažu kada dobijete vic, to je potvrda vaše popularnosti, a ja sam nedavno čula više njih: “Čak ni Čak Noris ne zna kakvo će vreme biti, samo Lana zna.”

Ona kaže da nema vremena za izlaske, jer, kako kaže, puno radi.
- S obzirom na to da sam od jutra do sutra u redakciji, ne stižem da izlazim i još uvek se najviše družim sa svojim laptopom. Noćni izlasci mi inače ne prijaju – kaže Lana i otkriva koji tip muškarca voli.
- Već i ptičice znaju da Lana voli plavooke plavušane.

Reklame

Ostavite komentar