Lažno predstavljanje bivše farmerke

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 18 Oct 2010

Učesnica drugog serijala rijaliti programa „Farma“ Irena Ibrahimović za vreme svog boravka na imanju u Lisoviću predstavljala se kao vlasnica jedne modne agencije, što nije istina!

Naime, kako „Alo!“ saznaje od izvora iz modne industrije, Irena je bila samo maneken u toj agenciji i ništa više.
-Pred početak druge „Farme“, modna agencija „Kristal“, čiji je pravi vlasnik Miloš Vučinić, dobila je ponudu da neku svoju manekenku predstavi u rijaliti programu. Izbor je posle nekog vremena pao na Irenu Ibrahimović, koja je taj predlog oberučke prihvatila. I sve bi bilo sjajno i bajno, da ona nije naprasno u predstavljanju rekla da je vlasnica modne agencije, što je konstantno ponavljala i na imanju. Ona jeste bila jedan od njihovih ekskluzivnih modela, ali, bez obzira na sve, to niko nije očekivao od nje. Međutim, vrlo brzo je „pukla tikva“ među njima, tako da sada više ne sarađuju – rekao je za „Alo!“ izvor blizak modnom svetu.

-Ja nisam član te agencije. Svi smo radili za dobrobit te firme, a sad mi je smešno da bilo šta komentarišem. Sad je glupo da bilo šta pričam o njima. Po izlasku sa farme, nisam htela da pljunem po sebi kako bih po svaku cenu ostala u agenciji -prokomentarisala je Irena kada smo je pozvali, a ništa pričljiviji nije bio ni Miloš Vučinić.

-Ako vam je Irena to rekla, neka bude tako. Neću da polemišem ništa, samo, ako ona tako misli, onda neka bude tako – bilo je sve što nam je rekao pravi vlasnik modne agencije „Kristal“.

Reklame

Ostavite komentar