Ledi Gaga donosi i svoj nameštaj u zagrebačku Arenu

Izvor: 24sata.rs
Postavljeno 19 Oct 2010

Ledi Gaga, jedna od najpopularnijih pevačica, nastupiće 5. novembra u zagrebačkoj Areni, a za njen koncert biće dopremljena oprema teška čak 70 tona…

Organizator koncerta u Zagrebu kaže da je zbog velike opreme popularne pevačice morao da skoro prepolovi kapacitet Arene, tako da će koncertu moći da prisustvuje tek 11.000 ljudi.
- Ledi Gaga dolazi sa 150 članova svoje ekipe, što je stvarno mnogo. Iz njenog „rajdera” smo očekivali stvarno raznorazne stvari, ali ispalo je da je veoma jednostavna – kažu organizatori.
Zanimljivo je da će u Zagreb doneti svoj nameštaj i da će ta soba biti potpuno zaključana. Iako su sobe u Areni pod ključem, njena će biti opremljena sa dodatnom zaštitom.
Ledi Gaga nije tražila nikakav ketering, ali to ne znači da neće ništa jesti. Ona u Zagreb dovlači i svog kuvara i celo osoblje zaduženo za hranu.
Ipak, da Gaga ne traži specijalne zahteve pokazuje i rajder-lista koju mlada pevačica zahteva kada nastupa na turneji po Severnoj Americi.
- Ledi Gaga je, u stvari, veoma jednostavna i nema nikakvih specijalnih zahteva. Samo neke obične stvari za sebe i svoju pratnju. Ne glumi zvezdu kada nije na sceni – kaže izvor iz njene ekipe.
Kada je na turneji po SAD, Gaga uglavnom zahteva par energetskih pića, više vrsta čajeva i kafu bez kofeina. Interesantno je i to da ona nikad ne zahteva alkoholna pića, već samo sokove i vodu. Često su na listi i slatkiši i više vrsta čipseva, a kada traži konkretnu hranu, to se uglavnom svodi na tunjevinu i piletinu, kao i više vrsta sireva.
Na ovoj turneji Gaga je preskočila Beograd, a svi koji bi hteli da je vide u Zagrebu mogu da kupe karte preko Eventima.rs. Ostale su još karte koje koštaju 52, odnosno 70 evra.

Reklame

Ostavite komentar