Limen na listi za privođenje londonske policije

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 29 Oct 2010

Muzičar Nikola Kostić iliti Limen, po svemu sudeći, završiće iza rešetaka ako kroči na tlo Velike Britanije jer nije isplatio svoja kreditna zaduženja!

Naime, fensi seljak gadno se upleo i zadužio do grla u britanskoj prestonici pre nego što se „preselio“ u Novi Sad – saznaje „Alo!“ od izvora bliskog njegovoj bivšoj supruzi Dušici Kostić.
- Limeni se krajem devedesetih odselio u London, gde je radio po raznoraznim restoranima, u kojima je „šamarao tanjire“ i prao sve pre nego što se snašao i dobio stalni posao. Kada je stao na svoje noge i postao kreditno sposoban, sa svojom tadašnjom partnerkom Dušicom stupio je u brak i dobio ćerkicu Kristinu, koja sada ima jedanaest godina. U želji da se na brzinu skući, Limeni je podigao kredit i tako upao u dugove zbog nemogućnosti da otplati kredit – priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor.
- Međutim, to je samo početak njegovog kraha! Nikola se ubrzo razveo, ali zbog nedostatka novca je prestao da plaća alimentaciju i rate za kredit, te je tako dospeo na poternicu britanske policije. S obzirom na to da se nalazi na listi traženih, ukoliko bi se pojavio na tlu Engleske, njihova policija bi ga odmah uhapsila. Po svemu sudeći, muzičar je u ovom rijaliti šouu video jedinu šansu da se iskobelja iz dugova i koliko-toliko dovede svoj život u red

Reklame

Ostavite komentar