Maja Žeželj se bori za život!

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 21 Oct 2010

Maja Žeželj (45), poznata voditeljka “Dnevnika“ na Radio-televiziji Srbije, nalazi se na intenzivnoj nezi Urgentnog centra nakon što je u subotu kolabirala na poslu.

Kako saznaje list “Alo”, Maja je u veoma teškom stanju, a lekari pokušavaju da shvate zbog čega već pet dana ima temperaturu višu od 40 stepeni.
Posle iznenadnog kolapsa u zgradi televizije, poznata spikerka hitno je prebačena u Urgentni centar, gde je i dalje na opsežnim ispitivanjima.

Izvor lista “Alo“ otkriva da je Maja svesna i komunikativna, ali da ima izrazito visoku telesnu temperaturu, koju lekari nikako ne mogu da objasne.
- Ona je sada premeštena sa opšte intenzivne nege na šok B odeljenje i ima konstantnu temperaturu od 40-41 stepena. Odmah po prijemu joj je urađena kompletna dijagnostika: skener, ultrazvuk, analize krvi… Međutim, i dalje nije utvrđen uzrok ovako loše kliničke slike. Maja samostalno diše, nije intubirana, ali koristi masku sa kiseonikom – otkriva izvor lista “Alo” u ovoj zdravstvenoj ustanovi.
Kolege u RTS-u već danima sa zebnjom čekaju vesti iz Urgentnog centra.
- U subotu je radila „Dnevnik“, završila sa poslom i krenula kući. Naglo joj je pozlilo. Onesvestila se i svi smo bili u šoku jer se nije žalila ni na kakve tegobe. Samo sat vremena pre toga je čitala vesti – ispričao je za “Alo“ Majin kolega sa RTS-a.

Maja je zaštitno lice „Dnevnika“ od jeseni 2005, kada je u prilično bombastičnom transferu napustila jato Televizije B92 i pojačala ekipu koju je tada u RTS-u već okupio generalni direktor Aleksandar Tijanić. U međuvremenu je postala i dvostruka mama. Sa Ivanom Stankovićem (55), direktorom agencije „Komunis“, ima ćerku Lenu i sina Marijana. Bukvalno dan pred drugi porođaj ova energična spikerka uspela je i da diplomira na Fakultetu za medije i komunikacije.
Iza sebe ima brak sa Draganom Marinkovićem, koji se okončao u vreme kada je počinjao njen spikerski uspon na BK TV. Radila je i na TV „Politika“ i „Trećem kanalu“, a kada je nije bilo na malim ekranima, Maja se bavila telesnim vežbama, prevodima i obukom spikera lokalnih televizija po Srbiji.

Reklame

1 komentar

  1. Jecka said on 21/10/2010 at 17:50

    Kad ste već toliko obavešteni o njenom privatnom životu, treba da znate i da je Maja Žeželj imala i tešku saobraćajnu nesreću, posle koje joj je izvadjena naprsla slezina i da je postala vegetarijanka zbog toga, a da uzrok te virusne infekcije leži u tom grmu. Naravno,  lekari će znati šta im valja činiti, a ja joj želim brzi i uspešni oporavak.

Ostavite komentar