Milan Paroški: Sve je iscenirano, nisam vređao na nacinalnoj osnovi

Izvor: Press online
Postavljeno 06 Oct 2010

Milan Paroški, koji je zbog vređanja na nacionalnoj osnovi izbačen sa „Farme”, tvrdi da ne mrzi Rome i da se kaje što nije uspeo da se kontroliše na Pinkovom seoskom imanju! Paroški tvrdi da su farmeri, na čelu sa Bakijem, inscenirali niz događaja da bi ga isprovocirali.

- Ne mrzim Rome! Ne mrzim nikoga zbog toga što jeste, ali ne dam da me kao Srbina vređaju i nazivaju slugom. Kriv sam jer nije trebalo da nasednem na provokacije, ali one su isuviše dugo trajale. Nije bilo nikog da me povuče za rukav! Sve je vešto inscenirano, videlo se da je Baki brifingovan za tako nešto. Ceo dan je bio napet, tresla mu se noga, a na „Farmi” nema „apaurina”, nema ni rakije! Ne mislim da sam ja započeo provokaciju. Nisam mogao da izdržim provokaciju da Srbin treba da služi! – kaže Milan za Press.

Smišljene provokacije

Paroški je diskvalifikovan zbog vređanja na nacionalnoj osnovi, nakon što je ponovo izabran za slugu na „Farmi”. Političar se pobunio i optužio je gazdu Rističevića da je došljak iz Hrvatske. U žučnoj raspravi Baki mu je rekao: „Budi Srbin i služi, pi*ko debela.” Paroški mu nije ostao dužan: „Nosi se tamo, Ciganinu jedan! Ti si običan Turčin i musliman. Nije ti ovo robija, vrati se tamo odakle si došao, robijašu jedan.” Potom je denser nasrnuo na političara, a ostali farmeri su ga jedva obuzdali da ga ne prebije.

Paroški tvrdi da to nije bio jedina provokacija na njegov račun.

- Smišljene provokacije su krenule znatno ranije, još od optužbe da sam pustio koze vani kada sam prvi put izabran za slugu – kaže on.

Ostaje bez honorara

Paroški je na nagovor prijatelja pristao da se takmiči na „Farmi” da bi se odmorio i zaradio nešto para, ali je ostao bez ijednog dinara jer diskvalifikovan takmičar nema pravo na honorar.

- Znam da ću ostati bez honorara, a možda mi i preti tužba. Ako u ovoj državi debeli Srbin mora da bude kriv, onda možda i treba da platim, iako nisam taj koji je vređao drugog na nacionalnoj osnovi. Krivo mi je samo što na srpskoj strani nisam imao nikog da me povuče za rukav. Mogao sam da očekujem druge provokacije, možda zato što sam bivši političar ili da sam loš književnik ali, eto, pao sam na „srpskom pitanju”. Hasan Dudić je već najavio da će dovesti neke klanove da mi sude, ali moj problem je što se ne plašim nikoga sem boga. Da se plašim ičega, pa i reakcije raznih romskih organizacija, ponašao bih se drugačije, pognuo bih glavu i sve bi prošlo neprimetno – kaže Paroški.

Reklame

1 komentar

  1. slavica said on 08/10/2010 at 00:24

    OVOLIKI BEZOBRAZLUK NE VERUJEM DA CE PROCI NEKAZNJENO,JER BI BILO BI SRAMOTNO!OVO NIJE COVEK OVO JE DJUBRE KOJE NE ZASLUZUJE DA ZIVI! JOS TVRDI DA MU JE SVE NAMESTENO!JOS PRVIH VECERI JE PRICAO KAKO JE POKRAO SRBIJU,OSTALO JE I BEZ OPOMENE OD STRANE ZADRUGE, JEO ZLATINE RUCKOVE,PA JE NAZVAO CIGANKOM,I JOS MNOGO RUZNIH STVARI SMO CULI OD OVOG ZLOG I POKVARENOG COVEKA!ZADRUGA MU JE TOLERISALA ,NIKOG NIJE POSTOVAO DA BI SADA IZJAVLJIVAO DA NIJE IMAO KO DA GA POVUCE ZA RUKAV!KULMINACIJA JE DA SRBI NE TREBA DA BUDU SLUGE!!!!NA FARMI SU SVI JEDNAKI,I SVE JE IGRA!PITAJTE DA LI PROPALI POLITICAR IMA SLUGE I KOD KUCE,A KOLIKO JE ZAO GOVORI I TO STO SA SVOJIM ZENAMA SKLAPA UGOVORE,A ONE MU RODILE TOLIKU DECU,UGOVORE DA AKO POZELE DA ODU SLUCAJNO NE PONESU WC PAPIR IZ NJEGOVE PROKLETE KUCE!SRBIJO USTANI,PRODUKCIJO AKO OVO NE SANKCIONISETE NEKA VAM JE NA CAST!!!!

Ostavite komentar