Milena i Nemanja ponovo na farmi

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 22 Oct 2010

Povodom ovonedeljnog zadatka – svadba, u kojem su se juče venčavali Kaće i Baneta, na farmu su juče ušli pojedini farmeri iz prvog i drugog serijala.

Nemanja Stevanović i njegova devojka Milena, kao i Toma Panters i Maja Nikolić ušetali su juče posle podne na imanje u Lisoviću kao specijalni gosti srpske svadbe. Inače, podsećamo da su se Nemanja i Milena u prošlom serijalu našli u identičnoj ulozi kao Kaća i Bane. Gosti su bili tu da upotpune slavlje i naprave iznenađenje mladencima. Nemanja je pričao sa Banetom, Maja je pevala, a Toma svirao…
I dok se farmeri vesele, iza kulisa zadatka svadbe nalaze se svađe. Tako su se dan pre svadbe posvađali Bane i Bata, kao i Sanja i Jasmina Ana.
Bata je želeo da pomogne gazda Ekremu da probudi Baneta, ali se Banetu nije ustajalo. Potom se naljutio na Batu zbog svega, ali je Batu to iznerviralo i odbrusio mu je.

- Ti noću nikome ne dozvoljavaš da spava, a sad ostali moraju da ćute zbog tebe. I zašto si mi sinoć udario klepmu? – pitao se Bata, dok se Bane izvinjavao.
- Ti si mnogo bezobrazan i ja od tebe ne mogu da spavam svojih šest i po sati – besneo je Bata, a Bane je ćutao.

Reklame

Ostavite komentar