Milica Jelić predstavlja Srbiju na izboru za Mis sveta

Izvor: 24sata.rs
Postavljeno 01 Oct 2010

Do takmičenja je ostalo još mesec dana, ali se Milica Jelić uveliko sprema, pa je u intervjuu za „24 sata”, između ostalog, rekla i da veruje da će ući u finale.

Koliko ti se život promenio od kada si postala Mis Srbije?
- Od kada sam postala zvanična Mis Srbije, imam mnogo više obaveza. Sada kada prisustvujem gradskim dešavanjima kao ranije, razlikuje se po tome što me prate televizijske ekipe i fotoreporteri i očekuju da dajem komentare i mišljenje o određenim događajima.

Kako se pripremaš za izbor Mis sveta?
- Fizičke aktivnosti i treninzi su nezaobilazni kako bih bila u punoj formi. Uz pomoć instruktora naporno radim i na koreografiji koju pripremam za takmičenje u talentu. Što se tiče nacionalnog kostima koji ću nositi, kao i kompletnog stajlinga redovno odlazim na probe i odlično sarađujem sa dizajnerkom Marijom Sabić, čije ću haljine poneti na izboru.

Gde se održavaju pripreme i kako će izgledati program?
- Domaćin ovogodišnjeg izbora je Kina, gde će se održaviti pripreme u trajanju od mesec dana. Takmičarke još nisu upoznate sa svim detaljima priprema. Za sada znam da će se u okviru priprema održavati takmičenja u talentu, sportskim disciplinama i bikiniju.

Da li si upoznala neku od misica?

- Jesam, upoznala sam predstavnice Crne Gore i Bosne i veoma se radujem druženju s njima na pripremama. O ostalim kandidatkinjama informisala sam se preko interneta.

Šta misliš kolike su ti šanse za ulazak u finale?
- Verujem u sebe i nadam se ulasku u finale.

Ko ti je najlepša misica koju si do sada videla?
- Na inostranom tržištu najlepša misica koju sam videla je Zuleika Rivera, koja je 2006. godine ponela titulu Mis Universe. Od srpskih misica oduševila me je Jelena Marković.

Kakvi su ti planovi nakon izbora za Mis sveta?

- Želja mi je da postanem promo lice neke uspešne domaće kompanije i da se usavršavam po pitanju bankarstva i berze na R&B koledžu, gde sam na drugoj godini studija.

Reklame

Ostavite komentar