Mina i Igor: Više se nećemo javno svađati!

Izvor: Press online
Postavljeno 04 Oct 2010

Popularni ljubavni par Mina i Igor Kostić posle nekoliko burnih svađa i raskida ponovo se pojavljuju zajedno u javnosti, čime su podgrejali čaršijske priče o pomirenju.

Ruku pod ruku i sa osmehom na licu ekipa Pressa srela ih je na nekoliko noćnih događaja, gde smo ih i pitali da li su to jedno drugom dali novu šansu.

- Zaključite sami po našem osmehu! Napravili smo veliku grešku što smo o svemu raspredali u medijima, ali ćemo sada drugačije. Čuvaćemo život u naša četiri zida – rekao je Igor, a Mina je dodala:

- Gde ima ljubavi, tu su i varnice. Svi se svađaju, ali o tome neće javno da pričaju, a mi smo na sva zvona zvonili o našim prepirkama. Svi govore da im cvetaju ruže, a u stvari im leti perje na sve strane. Igora i mene emocije vode tamo-vamo, ali sve je to normalno – ističe Mina.

Ona priprema novi album, ali ne razmišlja o tome kada će ga izdati.

- Pesme uveliko spremam, ali ne žurim sa izdavanjem zato što je haos na estradi i ne želim da napravim neki pogrešan korak. Zaista je velika gužva, koja mora da se raščisti. Previše je pevača na estradi. Sve je skupo i ne želim da reskiram – kaže Mina za Press.

Reklame

Ostavite komentar