Muž Sanje Stojanović: Hteo sam da opalim Katarinu!

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 21 Oct 2010

Goran Kovačević, suprug farmerke Sanje Stojanović, ekskluzivno za „Alo!“ otkriva da je hteo da je prevari sa koleginicom Katarinom Živković, ali je pevačica uspela pre toga da vidi njihovo dopisivanje i muvanje preko telefona, pa mu je propala namera.

Naime, sve je počelo nedugo posle završetka takmičenja za „Zvezde Granda“, u kojem su učestvovale i Sanja i Katarina.
- Sanja i ja smo bili u vezi tad, ali je ona imala neki nastup u inostranstvu, a ja sam s vremena na vreme posećivao mesta na kojima je Katarina nastupala. Posle nekog vremena počeli smo da se dopisujemo. Vremenom je to postalo sve intenzivnije, pa se obična prepiska pretvorila u muvanje – započinje priču Goran i dodaje da je sa Katarinom hteo da ima isključivo seksualni odnos.
- Sve je išlo ka tome, poruke su bile učestale i sa Katarinine i sa moje strane, tako da je skoro, pa bukvalno sve već bilo dogovoreno. Međutim, jednom prilikom Sanja je uzela moj telefon i videla poruke koje mi je Katarina slala, a koje su ukazivale da ću biti intiman sa njom. Baš se bila naljutila na mene. Nekako sam uspeo da joj objasnim i da je ubedim da to ništa nije ozbiljno, tako da smo nastavili sa vezom – rekao nam je Sanjin suprug i dodaje da ne vidi ništa loše u tome što je u utorak uveče na žurki Sanja imala vatreni ples sa Banetom.

- Ona nije bila jedina devojka koja je igrala sa Banetom. Ne vidim ništa loše u tome, zaista. Da se vaćarila sa njim, pa da je i osudim, ovako, stvarno nemam razlog da se ljutim – priča Goran, koji je ujedno demantovao Sanjinu priču od iste večeri da ga je ona poslala da čuva Katarinu na nastupima.
- Ne slažem se sa tim da je Sanja to trebalo na žurki uopšte da priča. To je bilo, pa prošlo. Nije istina da me je ona slala da se nađem Katarini pri ruci, već sam ja sam išao na njene nastupe, a razlog sam vam već ispričao na početku – rekao nam je na samom kraju razgovora Goran Kovačević.

Reklame

Ostavite komentar