Nataša Bekvalac ulazi na Farmu !?

Izvor: Kurir
Postavljeno 05 Oct 2010

Producenti pregovaraju sa pevačicom da se pojavi u rijalitiju, a njen uslov je da uđe samo na nekoliko dana

Ovo je informacija koju mnogi gledaoci popularnog rijalitija s nestrpljenjem iščekuju, ali nju još ne mogu sa sigurnošću da potvrde producenti ovog šoua.

Kako Kurir saznaje, oni sa pevačicom već neko vreme ozbiljno pregovaraju o tome da se uskoro pojavi na imanju u Lisoviću, ali postoji nekoliko detalja koji koče celu priču. Kamen spoticanja je i to što „novosadska Barbika“ ne želi da se tamo zadržava preterano dugo, a na organizatorima je da vide kako mogu promeniti pravila igre i dozvoliti Nati da bude izletnik međ farmerima.

- Prepreka je i to što ima malo dete, ali i što će joj album uskoro biti objavljen. Međutim, činjenica da još nije počela da zakazuje promotivne koncerte producentima daje veliku dozu optimizma da će prihvatiti njihovu ponudu i uskoro se pojaviti na Farmi. Tačno je da ona kratko želi da bude na imanju i sve se čini da se ispuni taj njen uslov. Verujemo da će uskoro Nataša stići na imanje – naglašava naš izvor upoznat sa dosadašnjim tokom pregovora.

Za razliku od njega, Bekvalčeva nije želela da priča na ovu temu.
- Zasad nemam komentar – samo nam je kratko rekla pevačica.
Što će reći da će ga uskoro imati? Ne sumnjamo da će producenti uložiti maksimum snage da je privole da provede izvesno vreme u uslovima na kakve nije navikla.

Reklame

Ostavite komentar