Nataša Vojnović postaje glumica

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 06 Oct 2010

Naša uspešna manekenka Nataša Vojnović, koja već godinama živi i radi u Americi, debitovaće kao glumica u aktuelnom nastavku filma glumca i reditelja Dragana Bjelogrlića Montevideo, Bog te video”.

Igraće bogatu, “fensi” Amerikanku koja putuje za Urugvaj na prvo svetsko fudbalsko prvenstvo brodom “Florida”, na kome se nalazi i fudbalska reprezentacija Jugoslavije. Nataša je nedavno, pošto je čula za kasting za nove uloge za “Montevideo, Bog te video: Druga priča”, doputovala u Beograd, i prijavila se. Kada se pojavila na audiciji ekipa filma je bila oduševljena što vidi uspešni top model. Međutim, karijera vrhunskog modela nije bila dovoljna.

Naime, Vojnovićeva je poslednjih nekoliko godina pohađala privatnu školu glume u Njujorku, koja ju je profilisala u dobru glumicu. Natašin lik je fatalna, prefinjena i sofisticirana dama, tako da njena pojava na brodu izaziva opštu pomamu među fudbalerima. Svi pokušavaju da je zavedu. Nataša Vojnović će, kako “Blic” saznaje, do daljeg ostati u Srbiji, a trenutno je smeštena u Barandi.

Reklame

Ostavite komentar