Nigor zamalo da postane invalid !

Izvor: Press online
Postavljeno 05 Oct 2010

Igor Lazić Nigor je veliki ljubitelj ekstremnih sportova koji su mu umalo došli glave! Zbog povrede kičme pri vožnji akva-skija na Adi Ciganliji, malo je falilo da reper završi u invalidskim kolicima!

Naime, kako saznaje Press, Igor je nedavno pokušao da skija na vodi i nekoliko puta je padao. Ipak, uspeo je da odveze krug na Adi, nakon čega mu je pozlilo. Noge i ruke su počele sa mu se koče i hitno je odvezen u bolnicu, gde mu je ukazana lekarska pomoć!

Hteo da odustane

- Uplašio sam se i umorio od svojih egzibicija, koje su me koštale zdravlja. Da lekari nisu reagovali kako treba, danas bih se kretao pomoću invalidskih kolica! – kaže Nigor za Press i dodaje:

- To se desilo na snimanju jedne emisije u kojoj je trebalo da skijam na vodi. Posle nekoliko bezuspešnih pokušaja hteo sam da odustanem. Osetio sam da ne mogu da izdržim i vikao sam organizatorima: „Neću da vozim”! Oni su navalili da istrajem jer bi gledaoci voleli da me vide u toj ulozi. Odvezao sam krug, ali sam po izlasku osetio da mi nije dobro. Kasnije su u bolnici konstatovali povredu kičme! Sada sam okej, ali je moglo da se završi katastrofalno – kaže Nigor za Press.

Adrenalinske ludorije

Pre ovog nemilog događaja muzičar je učestvovao u nekoliko adrenalinskih ludorija. Nigor je skakao bandžijem sa mosta na Đurđevića Tari, visokog 156 metara, zatim je skočio padobranom iz aviona, a nakon toga je imao incident vozeći ski-skuter na Adi, iz kojeg se jedva izvukao da ostatak života ne provede kao invalid.

Reklame

Ostavite komentar