Novi album Mikija Perića u decembru

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 09 Oct 2010

Posle četvorogodišnje pauze, pevač i televizijski voditelj Miki Perić završio je snimanje novog albuma. Album bi trebalo da bude u prodaji već u decembru, a objavljuje ga Izdavačka kuća „City Records“.

Doskora je Miki jednom mesečno sa svojim bendom, u kome su Zoran Radetić, Knez i Ćima, bivši basista EKV, nastupao u prepunom restoranu „Krug dvojke“ u centru Beograda. Istovremeno, Miki je u studiju klavijaturiste i producenta Zorana Radetića snimio tridesetak novih pesama.
- Upravo smo u finalnoj fazi postprodukcije pesama koje smo Zoran Radetić i ja uradili u zadnje dve godine. Imamo urađenih oko trideset pesama, a za album ćemo odabrati desetak. Vredno smo radili na albumu i on uskoro izlazi. Ovih dana ću snimiti i promotivni spot za jednu od numera. Tokom leta smo Knez i ja dosta radili klupskih svirki zajedno, ali smo sada odlučili da završimo albume, pa smo se malo rastali. Sada sam koncentrisan samo na skorašnji izlazak ploče i promotivnu kampanju koja će uslediti – rekao je za Blic Miki Perić.

Reklame

Ostavite komentar